MäklarOfferter

Att sälja sitt hus är en av de största affärerna man gör som privatperson. Minnena är många och ofta är hela familjen inblandad i beslutet. Då är det viktigt att känna att den som tar hand om försäljningen är kunnig och har resurser att utföra försäljningen på bästa sätt.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1988 i många av Stockholms populära områden. Med erfarenhet från exklusiva fastigheter och bostadsrätter till enkla fritidshus i skärgården. Sedan 2015 på Tradition med hela Stockholm som mitt arbetsområde. Kunderna väljer mig för min erfarenhet, kunskap och att jag oavsett uppdragens storlek lägger ner ett stort engagemang och omtanke om uppdraget.
Genom mitt kontaktnät kan jag tillhandahålla tjänster som t ex målare, snickare, trädgårdsmästare eller styling/städning.
När det blir dags att sälja huset samarbetar jag med en professionell fotograf som kan presentera Ert hus på bästa tänkbara sätt. Huset besiktigas i förväg för att ge en objektiv bild av husets kvaliteter. Jag sammanställer allt material, och efter Ert godkännande lägger vi sedan ut huset till försäljning. Jag kontaktar kunder i spekulantregistret som aktivt letar hus i Ert område. Jag arbetar med öppna och personliga visningar, gör en noggrann uppföljning som leder till en budgivning och ett lyckat slutresultat. När ett tryggt avtal skrivits hjälper jag er med reavinst och ekonomi för att säkerhetsställ att ni fått hjälp hela vägen från start till mål. Försäljningen ska vara ett positivt minne som leder till att både säljare och köpare rekommenderar mig vidare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Björn Sommar, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Björn Sommar samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Björn säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

På Tradition har vi inga begränsningar i möjligheten till att hjälpa dig som kund eller din blivande köpare. Vi anpassar försäljningsuppdraget till dina önskemål. Flygfoto, film, styling, annonser ... Behöver Ni hjälp med något inför en försäljning har vi kontakter med allt från trädgårdsmästare till hantverkare som kan hjälpa dig omgående.

Rekommendationer (0)

Björn har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Björn som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Björn Sommar

Björn jobbar som mäklare i Norrtälje, Södermalm, Nacka, Värmdö och Henriksdal.

Objekttyper

Björn förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Björn erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Björn

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Björn

Björn Sommar är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Tradition Mäkleri Södermalm
Stjärna4,9/5
Tradition Mäkleri SödermalmNytorgsgatan 23B, 116 40 StockholmBrev nytorgsgatan@tradition.seTelefon 08 - 400 209 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare