MäklarOfferter
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag är uppvuxen i Ängelholm och har arbetat i branschen i snart 20 år och känner både mitt område och marknaden väl. Då det finns så varierat utbud av bostäder här använder jag aldrig standardlösningar utan anpassar hela upplägget från kontakt till avslut efter objektets, men även dig som säljares unika förutsättningar. Har sedan länge även ett bra samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara i tidigt skede, vilket är en väldigt viktig bit för er som säljare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Berit Johansson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Berit Johansson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Berit säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag tror på att skapa trygga affärer då ett bostadsköp oftast är en av de största affärerna man gör i livet. För att processen skall kännas trygg är det viktigt för mig att vara kunnig och hålla en god kommunikation. Jag är en engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda, först då blir även jag nöjd. Mitt stora engagemang gjorde att jag blev den mäklare i Ängelholm som sålde flest bostäder under 2018.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Annonsen läggs ut på flera olika sidor på webben, så som vår hemsida, på Hemnet m.m. Vi använder även oss utav sociala medier för att nå ut. Att kontoret ligger beläget centralt där det rör sig mycket människor är även det en bra marknadsföringskanal, då en kort presentation med bilder finns i vårt skyltfönster. Dessutom besitter jag ett stort register med potentiella köpare som anmält intresse för bostäder liknande just det du har till försäljning. Jag anlitar alltid en professionell fotograf som bistår med både bilder och planritningar.

Rekommendationer (2)

Berit Johansson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Denis O.+6 mån.
Sålde fritidshus i Munka-Ljungby

Jag har haft Berit som mäklare flera gånger och det har alltid fungerat bra. Det flöt på och hon höll mig uppdaterad om processen. Rekommenderas!

Gull K.+6 mån.
Sålde villa i Ängelholm

Berit var jätte trevlig och hjälpsam under försäljningsprocessen. Rekommenderar absolut henne vidare som mäklare till andra bostadssäljare!

Lämna omdöme

Här mäklar Berit Johansson

Berit jobbar som mäklare i Ängelholm, Båstad och Östra Göinge.

Objekttyper

Berit förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Berit erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Berit

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Berit

Berit Johansson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ÄngelholmStorgatan 52 A, 262 32 ÄngelholmBrev annika.sjostrand@lansfast.seTelefon 0431 - 185 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare