MäklarOfferter

Jag har mångårig erfarenhet av kundbemötande och försäljning som lagt grunden till min strävan att alltid leda mina kunder till bästa möjliga resultat. I min mäklarroll lägger jag stort fokus på att bygga upp och upprätthålla affärsmässiga relationer med såväl köpare och säljare som spekulanter. För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och sedda genom hela försäljningsprocessen. Det kräver naturligtvis ett engagemang som jag med stor arbetsglädje vill ge mina kunder när de ska genomföra en av livets stora affärer.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Anna Melefors, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Anna Melefors samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Anna säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik varför det är viktigt att anpassa sig efter kundens situation, önskemål och behov för att uppnå absolut bästa resultat! Nöjda spekulanter, köpare och säljare är A och O för att driva igenom en bostadsaffär. Jag har erhållit pris för bästa kundnöjdhet och det är något jag vill hålla högt! Som mäklare är jag proaktiv, tillgänglig, väl påläst och full av erfarenhet efter att ha varit i branschen sedan 2009!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Först och främst använder jag mig av stylist och proffsfotograf för att ha det absolut bästa förutsättningarna. Bostaden marknadsförs i internt (nationellt) spekulantregister, vår egen hemsida och Hemnet. Jag annonserar även på Facebook och Instagram med marknadsförda inlägg och händelser. Allt för att driva trafik till annonsen och fler besökare till din visning. Digital broschyr skickas ut till varje intressent inför visning och broschyr går att få på själva visningen.

Rekommendationer (0)

Anna har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Anna som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Anna Melefors

Anna jobbar som mäklare i Svedala.

Objekttyper

Anna förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Anna erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Anna

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anna

Anna Melefors är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling SvedalaMarknadstorget 10, 233 31 SvedalaBrev svedala@lansfast.seTelefon 073 - 180 00 78
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare