MäklarOfferter

Andréas Nilsson

Mäklare på Bostad&Co

Andréas Nilsson
Bostad&Co

Jag hittar rätt köpare till din bostad och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet av komplexa bostadsaffärer! Om något är på väg att gå fel kan jag med min erfarenhet rädda affären. Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd och där målet är att du ska vilja rekommendera mig vidare, och återkomma till mig när du behöver hjälp igen!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Andréas Nilsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Andréas Nilsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Andréas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Statistiken visar att jag är en av Halmstads mest anlitade mäklare och att jag får ut höga köpeskillingar i mina förmedlingar. Ambitionen är att alltid utvecklas och bli bättre!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra förmedlingar på egen hemsida, på marknadsplatser som Hemnet och motsvarande samt i dagspress om du vill. Vi är aktiva i sociala medier där alla bostäder annonseras minst en gång på Facebook och Instagram. Hos oss är alla bostäder "guldkorn". Utöver dessa kanaler kan det hända att den dyker upp på Pinterest eller i vår blogg om bostaden är speciell på något sätt och du som säljare tycker att det skulle kunna vara kul! För en förmedling är ju ett samarbete där min roll är att guida dig genom din bostadsaffär, men där vi lägger upp processen tillsammans. Vad som är viktigt för dig är viktigt för mig!

Vi har ett aktuellt och aktivt intresseregister från vilket vi kontaktar alla vars intresse motsvarar din bostad. Utöver detta träffar och pratar vi dagligen bostäder med en rad människor som för egen eller annans del söker bostad!

Bostadsbilderna är tagna av en professionell fotograf som också 3D-fotograferar din bostad. Det ger intressenterna en förståelse för hur bostaden ser ut, känns och hänger ihop och förväntningarna blir rätt när det är dags för visning.

Säljande bostadsbilder skiljer sig från vad som känns hemtrevligt när man bor. Därför samarbetar vi med en stylist. Vi betalar henne för den första konsultationstimmen hos dig! Vår rekommendation är att du tar del av hennes råd eller anlitar henne!

Rekommendationer (0)

Andréas har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Andréas som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Andréas Nilsson

Andréas jobbar som mäklare i Halmstad, Falkenberg och Laholm.

Objekttyper

Andréas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Andréas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Andréas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Andréas

Andréas Nilsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bostad&Co
Stjärna5/5
Bostad&CoStorgatan 25, HalmstadBrev info@bostadco.seTelefon 035 - 710 95 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare