Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Andréas Nilsson, Mäklare på Bostad&Co

Andréas
Nilsson
Mäklare på Bostad&Co

Om Andréas Nilsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andréas?

Jag hittar rätt köpare till din bostad och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet av komplexa bostadsaffärer! Om något är på väg att gå fel kan jag med min erfarenhet rädda affären. Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd och där målet är att du ska vilja rekommendera mig vidare, och återkomma till mig när du behöver hjälp igen!

Vad skiljer Andréas Nilsson från andra mäklare?

Statistiken visar att jag är en av Halmstads mest anlitade mäklare och att jag får ut höga köpeskillingar i mina förmedlingar. Ambitionen är att alltid utvecklas och bli bättre!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att bo i Halmstad är att bo i ett semesterparadis, året om! Inflyttningen är positiv och det är inte så konstigt. Här finns hav, skog och natur, en mysig stadskärna, ett par större handelsområden, en väl fungerande kollektivtrafik, välmående närbutiker och bra skolor. Halmstad när ett starkt engagemang i en rad frågor och många upplevelseinriktade aktiviteter, det finns en rad smultronställen och goa företagare som jag kan tipsa dig om!

Halmstad är en attraktiv stad med en stark bostadsmarknad!

Hur marknadsför Andréas sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra förmedlingar på egen hemsida, på marknadsplatser som Hemnet och motsvarande samt i dagspress om du vill. Vi är aktiva i sociala medier där alla bostäder annonseras minst en gång på Facebook och Instagram. Hos oss är alla bostäder "guldkorn". Utöver dessa kanaler kan det hända att den dyker upp på Pinterest eller i vår blogg om bostaden är speciell på något sätt och du som säljare tycker att det skulle kunna vara kul! För en förmedling är ju ett samarbete där min roll är att guida dig genom din bostadsaffär, men där vi lägger upp processen tillsammans. Vad som är viktigt för dig är viktigt för mig!

Vi har ett aktuellt och aktivt intresseregister från vilket vi kontaktar alla vars intresse motsvarar din bostad. Utöver detta träffar och pratar vi dagligen bostäder med en rad människor som för egen eller annans del söker bostad!

Bostadsbilderna är tagna av en professionell fotograf som också 3D-fotograferar din bostad. Det ger intressenterna en förståelse för hur bostaden ser ut, känns och hänger ihop och förväntningarna blir rätt när det är dags för visning.

Säljande bostadsbilder skiljer sig från vad som känns hemtrevligt när man bor. Därför samarbetar vi med en stylist. Vi betalar henne för den första konsultationstimmen hos dig! Vår rekommendation är att du tar del av hennes råd eller anlitar henne!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-11-23.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Andréas säljer
Objekttyper
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Falkenberg
 • Halmstad
 • Laholm
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Andréas erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Andréas Nilsson
är mäklare på

Är du Andréas Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.