MäklarOfferter

Jag lägger alltid ner det där lilla extra för att säkerställa att varje affär blir enastående. Du kommer med säkerhet att uppleva mitt passionerade engagemang för mitt arbete i varje steg av försäljningsprocessen. Jag finns alltid tillgänglig för att du ska känna dig säker genom hela resan.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Anders Jacob, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Anders Jacob samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Anders säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min målsättning sträcker sig bortom bara att sälja bostaden. Jag strävar efter att ständigt överträffa mina egna prestationer och etablera nya försäljningsrekord. Varje bostadsförsäljning för mig är som ett unikt projekt med olika behov och målgrupper. Jag arbetar engagerat och garanterar att jag kommer att göra allt som står i min makt för att säkerställa en snabb, trygg och lönsam försäljning av din bostad. Du kan alltid nå mig via telefon eller SMS, så om du har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi säkerställer en omfattande marknadsföring på många fronter. Först och främst publicerar vi bostadsannonsen på vår hemsida, samt på välkända plattformar som Hemnet.. Vi exponerar även bostaden för potentiella köpare på MäklarOfferter, där bostadssäljare är potentiella köpare för andra objekt.

För att maximera exponeringen gör vi det även möjligt för köpare som tidigare har besökt liknande objekt att bli meddelade om din bostad via vårt spekulantregister.

Våra professionella fotografier ger bostaden den bästa presentationen, och vi skapar även professionella visningsbroschyrer för att tydligt kommunicera bostadens fördelar.

Om du har några specifika önskemål för ytterligare marknadsföring, är vi självklart öppna för att skräddarsy en strategi som passar dina behov.

Rekommendationer (0)

Anders har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Anders som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Anders Jacob

Anders jobbar som mäklare i Hägersten, Älvsjö, Gröndal, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Västertorp, Bredäng, Hägerstensåsen, Sätra m.fl.

Objekttyper

Anders förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Anders erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Anders

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anders

Anders Jacob är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling HägerstenTure Wennerholms Torg 2, 126 26 HägerstenBrev hagersten@lansfast.seTelefon 08 - 562 889 30
Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling FruängenVantörsvägen 272, 129 57 HägerstenBrev alvsjofruangen@lansfast.seTelefon 08 - 400 298 00
Stjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ÄlvsjöGötalandsvägen 253, 125 45 ÄlvsjöBrev alvsjo@lansfast.se
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare