Alexander Shahin, Mäklare på Fastighetsbyrån

Alexander
Shahin
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Alexander Shahin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

Det som driver Alexander är att överträffa förväntningar. Detta betyder för dig att du får en mäklare som ger allt och lite till i varje moment och som inte lämnar något åt slumpen. Att kunna vara flexibel, tillmötesgående och lyhörd är nycklar till en lyckad affär anser Alexander. Ingen situation är sig lik och Alexander ser till att skräddarsy upplägget efter just erat specifika behov. Ni är mer än välkomna att kontakta Alexander.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Upplev en härlig blandning av natur, kultur och shopping i området som på senare tid fått flera nya pulserande "hot spots". Byggkranar arbetar med att uppföra nya bostäder som spännande blandas med ett stort antal funkishus och vackra sekelskiftesbyggnader.
Utöver arkitekturblandningen finns här även en stor och unik mix av människor som aktivt valt att bosätta sig här. Denna positiva utveckling har präglat området under flera år.

Det är inte alls långt till Stockholms stadskärna men här har vi det mesta på skalan från småstads- till stadskaraktär. "Staden flyttar ut" eller med våra ord "staden flyttar in i vårt område".

Närheten till vattnet gör att listan över vikar, sjöar, klippbad, båthamnar och grönområden är lång. Här finns vackra promenadstråk hela vägen från Gröndal ner till Skärholmen. Njut av en promenad längs med Mälarens vatten och känn dig varmt välkommen till vårt vackra område.
Vi ses!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-06.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Alexander säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Alexander erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Alexander Shahin
är mäklare på

Är du Alexander Shahin?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis