Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Alexander Larsson, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Alexander
Larsson
Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Om Alexander Larsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

För mig är relationen mellan dig och mig av största vikt. Mitt mål - du ska aldrig vilja anlita en annan mäklare. Jag brinner för marknadsföring och profilering, precis som innovation och nytänk ska genomsyra mitt arbete så gör även noggrannheten det. Profileringen av din bostad från annons till objektsbeskrivning och visning reflekterar direkt tillbaka på mig och mitt varumärke. Jag är inget utan mina kunder och jag ska överträffa alla era förväntningar, det är min inställning. Försäljningen med mig ska vara en upplevelse du berättar om för dina vänner.

Att vara med och göra en affärer är bland det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och genom att lägga pusslet rätt, bli en del av deras framtid - väl där knyta ihop en affär med alla parter nöjda, det är det bästa jag vet.

Vad skiljer Alexander Larsson från andra mäklare?

När jag ser på bostadsförsäljningar ser jag framför mig en av livets största affärer. Som fastighetsmäklare förmedlar jag inte bara din bostad, jag förmedlar ditt hem, din trygga punkt. Det förtjänar en relation där kontakten är rak och ärlig men framförallt anträffbar. Anlitar du mig, då svarar jag.

Jag ser inte på branschen som att jag bara är fastighetsmäklare under kontorstid utan även när du träffar mig på gymmet 06:00 och likväl på restaurangen 20:30.

Är du intresserad av gratis flygpoäng, matkasse eller dricksglas? Då är jag inte rätt person att kontakta. Är du däremot intresserad av en gedigen kontakt som i affären kommer göra allt för dig, då är jag rätt person.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Från att vara uppvuxen i en mindre ort utanför Stockholm har jag genom livet längtat efter dagen jag får arbeta i ”storstaden”. Men ett besök senare i Helsingborg så blev jag såld och bor nu mer här.

Staden erbjuder allt jag varit ute efter, i ett mindre format, något man kan greppa. Citys vackra arkitektur och stadsliv, sport på Olympia och uppträdanden i kulturhuset. Närheten till havet & sundet med badstränderna längs hela kusten, det lantliga och ödmjuka 10 minuter från citys hjärta, det idylliska på Råå, pulsen och nattlivet i centrala staden.

Närheten till allt runt om från villor i småbarnsområdet till lägenheten för förstagångsköparen, våningen för de äldre paret eller gården i de öppna landskapen leder till en bostadsmarknad med många olika aspekter som kräver sin fastighetsmäklare.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Anlitar du mig får du högsta kvalité gällande all marknadsföring rakt igenom.

I min tjänst ingår stylingkonsultation, alltid fotografier genom vår professionella fotograf, branschens exklusivaste bostadsprospekt, möjlighet till individuell reklamfilm för just din bostad, Stor exponering genom vår egna expertwebbyrå, kampanjer i sociala medier som facebook och instagram, annonser på samtliga bostadssidor och vår hemsida 3etage.se som är en av branschens mest stilfulla hemsidor.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-09-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Alexander säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Bjuv
 • Helsingborg
 • Höganäs
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Alexander erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Alexander Larsson
är mäklare på

Är du Alexander Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.