MäklarOfferter

Kontroll av mäklare

MäklarOfferter strävar alltid efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvalitén på vår tjänst, vi samlar därför löpande in omdömen om mäklare från bostadssäljare. Allt för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg.

För att yrkesmässig få förmedla bostäder i Sverige behöver man vara registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen som är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa. MäklarOfferter kan inte med hundraprocentig säkerhet garantera att situationen för en mäklare eller mäklarfirma inte har förändrats sedan vi gjort vår kvalitetskontroll. Vi uppmanar därför alla bostadssäljare att alltid kontrollera att mäklare som de får kontakt med via MäklarOfferter är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen vid förmedlingstillfället. I fastighetsmäklarregistret kontrollerar du om en person är registrerad som fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter förmedlar endast kontakten mellan bostadssäljare och mäklare och är inte på något sätt part i eventuella överrenskommelser eller avtal mellan bostadssäljare och mäklare. Fullständiga användarvillkor för bostadssäljare hittar du här.

Har du några frågor eller synpunkter, tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010 - 10 11 200 eller info@maklarofferter.se

Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare