Residence Fastighetsmäkleri

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christina Löfsten Oscarsson
Christina Löfsten Oscarsson mäklare
Christina Löfsten Oscarsson

Jag är idag verksam som fastighetsmäklare på Skeppsholmen Sothebys International Realty i Stockholm. I mitt arbete har jag möjlighet att kombinera intresset för affärsprocessen där det ställs höga krav på förhandlingsförmåga, målfokuserad och att vara resultatmedveten.

Mäklare Jörgen Göransson
Jörgen Göransson mäklare
Jörgen Göransson

Jag älskar mäklaryrket. Engagemanget, möjligheten till en smart och kalasbra lösning, förståelsen och målsättningen att nå en uppgörelse där alla parten är nöjda. Efter mer än 1.300 förmedlade bostäder brinner jag för att hjälpa mina kunder. Att nu få möjligheten att både hjälpa mina kunder och mina kollegor att göra bra och sunda affärer driver mig. Genom Erik Olsson Fastighetsförmedlings...

Mäklare Cecilia Carlsson
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Henric Falkenberg
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar fritidshus, tomter, villor i Skåne och Stockholm.

Mäklare Henrik Thelin
Henrik Thelin

Henrik Thelin är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Boo, Fisksätra, Nacka, Nacka Strand, Orminge, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sickla, Solsidan, Stockholms skärgård och Älta.

Mäklare Jan Tivenius
Jan Tivenius

Jan Tivenius är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne och Stockholm.

Mäklare Jonas Häggbom
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Jonas Martinsson
Jonas Martinsson

Jonas Martinsson är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar villor i Skåne och Stockholm.

Mäklare Lars Fogelklou
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne och Stockholm.

Mäklare Miriam Drakeling
Miriam Drakeling

Miriam Drakeling är mäklare på Residence Fastighetsmäkleri i Skåne och Stockholm.

Är du kontorschef på Residence Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.