Roger Billsten, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Roger Billsten Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Roger Billsten, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Roger?

Roger har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2001 och har en lysande karriär med fantastiska säljresultat i bagaget.
Hans driv och entreprenörskap har lett till etableringen av två framgångsrika mäklarfirmor varav en är 3etage. Hans styrkor är idéer och kreativitet samt full koll på pågående affärer. Med hans erfarenhet och opretentiösa sätt bemöter han alla typer av människor med glimten i ögat.

“Man är aldrig bättre än sin senaste försäljning så därför lägger jag ner mycket engagemang och drivkraft i VARJE affär.”

Vad skiljer Roger från andra mäklare?

Min erfarenhet, kontaktnät, engagemang i varje affär och säljresultat genom åren visar på att jag brinner för yrket och vet vad som behövs för att få ett lyckat resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter 18 år i branschen och 15 år i Helsingborg känner jag till det köpare vill veta ner på detaljnivå, vilket är oerhört positivt för mina säljare och köpare för att de ska känna sig trygga i sin bostadsaffär.

Jag tycker att marknaden i regionen är stabil med fortsatt hög efterfrågan.

Hur marknadsför Roger sina bostadsförsäljningar?

3etage använder samtliga kanaler som andra mäklare dvs vår egna hemsida 3etage.se, Hemnet, tidningsannonser mm. Vi är starka på sociala medier som Instagram & Facebook.
Förutom detta skräddarsyr vi marknadsföringen, t ex om man har vacker sundsutsikt så ber vi vår proffsfotagraf att fota vackra kvällsbilder.

Vi har också oerhört påkostade och proffsiga visningsbroschyrer som vi trycker på tryckeri i Malmö.

Viktigast av allt är vårt företags stora befintliga spekulantregister där vi ofta finner köparen till våra objekt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-07.

Roger Billsten har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Roger till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Roger

ROGER JOBBAR PÅ

Är du Roger Billsten?
Logga in och redigera din presentation här.