Jörgen Johansson, Mäklare på Boporten

Jörgen Johansson Mäklare på Boporten

Toppmäklare 2018
Jörgen Johansson, Mäklare på Boporten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jörgen?

Mitt främsta mål är att du som säljare ska känna dig så nöjd att jag blir det självklara valet även i din nästa bostadsaffär. Jag älskar mitt jobb och tror det i slutändan speglas i resultatet!

Vad skiljer Jörgen från andra mäklare?

Jag är lugn och trygg. Väldigt påläst och byggnadstekniskt kunnig då jag skulle kalla mig som rätt händig. Har även en lång erfarenhet då jag jobbat sedan 2006 som mäklare. Anlitar du mig så är det jag som har hand om alla delar i din affär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Umeå och kommer aldrig flytta härifrån. Umeå är en fantastisk stad som hela tiden utvecklas. Marknaden är väldigt händelserik med stor rotation pga in och utflyttning samt en marknad som hela tiden expanderar.

Hur marknadsför Jörgen sina bostadsförsäljningar?

Som lokal och icke kedjebunden firma kan vi anpassa vår marknadsföring mer utifrån trenderna. Marknadsförningen sker där kunderna finns t ex Hemnet, Boporten.se och tidningen Bil och Bostad. Vi marknadsför mycket via sociala medier som är ett oerhört viktigt verktyg.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-10.

JÖRGEN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jörgen Johansson har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jörgen till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jörgen

JÖRGEN JOBBAR PÅ

Är du Jörgen Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.