Annika Rosenberg, Mäklare på Bostadsagenten

Annika Rosenberg Mäklare på Bostadsagenten och Grip Fastighetsmäkleri

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Annika Rosenberg, Mäklare på Bostadsagenten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Annika?

Jag är positiv, serviceminded, noggrann och har ett stort engagemang. Som tävlingsmänniska är det en självklarhet för mig att se till att Ni får bäst betalt för Er bostad och att Ni som kund blir mer än nöjd.

Vad skiljer Annika från andra mäklare?

Då det är jag som driver företaget är jag extra mån om att just ni ska få bästa tänkbara försäljning på alla plan och jobbar ständigt för att överträffa era förväntningar. Det i sin tur genererar nöjda, återkommande kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

En spännande bostadsmarknad som ständigt utvecklas och där nya områden byggs upp. Sedan 2009 har jag som mäklare i området mycket god lokalkännedom och kan marknadsföra området på rätt sätt för köparna samt svara på var exempelvis närmsta affär eller skola ligger.

Hur marknadsför Annika sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför bostaden brett på nätet, det är där det gäller att synas. Bland annat på Hemnet, Bovision, Hitta hem och givetvis på Facebook samt Instagram. Vidare marknadsförs bostaden även i SEB Östergatans skyltfönster, i vårt skyltfönster och i närområdet om så önskas.

Jag hjälper Er att sätta ihop bästa tänkbara marknadsföringsplan för just er bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

Annika Rosenberg har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Annika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Annika

ANNIKA JOBBAR PÅ

Är du Annika Rosenberg?
Logga in och redigera din presentation här.