Anna Boman, Mäklare på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Anna Boman Mäklare på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Anna Boman, Mäklare på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och mina spekulanters förväntningar och jag ger mig inte förens alla är nöjda, och då fortsätter jag gärna lite till. Om ni anlitar mig får ni en väldigt energisk och ambitiös fastighetsmäklare som alltid är på strålande humör.

Vad skiljer Anna från andra mäklare?

Jag har vunnit priser för nöjdast kunder flera gånger. Jag gillar att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad, styling och hela vägen till försäljning. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och era potentiella köpare. Det är viktigt för mig att ni likaså era spekulanter känner er trygga genom hela processen. Jag är alltid påläst och kan svara på alla frågor som kan dyka upp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare i Vasastan sedan 2014 känner jag till områdets alla fördelar och vad både säljare och köpare vill ha. Jag vet hur man bäst riktar in sig till rätt köpare för rätt bostad. 2015,2016,2017 var jag den mäklare som publicerade flest bostäder i Sibirien i Vasastan. Under 2018 var jag mammaledig därav pausen från tronpallen :).

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Jag är involverad i allt från styling inför fotografering samt inför visningar. Jag är alltid med på mina fotograferingar - inget får lämnas åt slumpen. Bostaden publiceras sjävklart på samtliga bostadssighter såsom hemnet, hittahem m.fl. Vi sprider bostaden på sociala nätverk som instagram och Facebook samt linkedin. Sjävklart matchas bostaden mot vårt spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-15.

ANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anna Boman har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Boman?
Logga in och redigera din presentation här.