Lediga tjänster på MäklarOfferter
Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Lediga tjänster på MäklarOfferter


TOPPSÄLJARE sökes - bra lön erbjudes!

Är du en TOPPSÄLJARE som levererar bra resultat och slår rekord? Älskar du försäljning, men vill byta arbetsplats?

Då är du varmt välkommen att söka tjänsten Relationship Developer på Sveriges största förmedlare av bostadsförsäljningar!

MäklarOfferter är marknadsledande och har alla stora mäklarkedjor som kunder idag. Vi är ett entreprenöriellt bolag med startupanda.

Stämningen på bolaget är familjär och alla som jobbar här är resultatdrivna och tävlingsinriktade, så vi bryr oss lika mycket om vår egna som varandras framgång.

För rätt person finns väldigt goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Skriv och berätta om dig själv, dina erfarenheter och dina resultat. Vi ser fram emot ett möte med vår nya toppsäljare!

Vi ses!

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till cv@maklarofferter.se. Ange "TOPPSÄLJARE" i ämnesraden.

 


 

Säljande kundtjänst till mäklarbranschen

Om jobbet

MäklarOfferter – Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra mäklare – söker nu drivna kollegor till vår service och kvalitetsavdelning.

Hos kommer du jobba inom fastighetsbranschen och ha daglig kontakt med fastighetsmäklare och bostadssäljare.

MäklarOfferter grundades 2011 och är idag Sveriges marknadsledande jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill anlita fastighetsmäklare. Vi hjälper bostadssäljare att hitta, jämföra och anlita den bästa mäklaren till deras försäljningar. Vi förmedlar idag en betydande del av alla bostadsförsäljningar som görs i Sverige och vi har en stor del av landets mäklare som nöjda kunder.

Vi söker dig som tidigare har jobbat som KAM/Account manager, innesäljare eller säljande kundtjänstmedarbetare. Vi vill att du som söker har erfarenhet av B2B-försäljning.

Personliga egenskaper vi söker:

  • Du har god förmåga att lära dig nya saker och har lätt att fungera och samarbeta med nya människor.
  • Du är dessutom noggrann, punktlig och har hög integritet.
  • Du är driven och klarar av att arbeta självständigt.
  • Du är optimist och ser det positiva i livet.


Om tjänsten

I det dagliga arbetet har du via telefon och mejl löpande kontakt med både bostadssäljare och fastighetsmäklare.

Kontakten med bostadssäljare kan innefatta insamling av omdömen om mäklare samt kontroll och granskning av uppgifter om bostäder som skall säljas.

Kontakten med mäklare medför allt från att hjälpa mäklarna med allmänna frågor om tjänsten, till övriga aktiviteter för att hålla hög kundnöjdhet.

I rollen som säljande kundtjänstmedarbetare får du utöver kundtjänstarbetet även kontakta fastighetsmäklare i syfte att erbjuda vår mycket uppskattade tjänst.

Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller en rad olika uppgifter för att hålla mäklare och bostadssäljare nöjda.

Lön

Fast lön.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till cv@maklarofferter.se. Ange "Kundtjänst" i ämnesraden.

 


 

Key Account Manager

MäklarOfferter tar löpande emot spontanansökningar från toppsäljare som vill jobba med en mycket uppskattad tjänst.

Jobbar du som säljare och har mycket goda försäljningsresultat, men vill anta nya utmaningar? Då är du välkommen att söka tjänsten som Key Account Manager hos oss på MäklarOfferter.

MäklarOfferter grundades 2011 och är idag Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra mäklare.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att bygga goda relationer och samarbeten med fastighetsmäklare över hela landet. Du arbetar med att ansluta nya mäklare och du bygger upp en egen kundbas som du hanterar och följer upp.

Vi söker

Du har mycket god social förmåga, du finns och syns på rätt platser och i rätt sammanhang. Du har minst 2 års erfarenhet av att framgångsrikt ha jobbat med försäljning. Du måste ha dokumenterat utmärkta försäljningsresultat. Vi vill även att du är punktlig och har god arbetsmoral.

Det är meriterande om du har en idrottsbakgrund, särskilt om du har idrottat på elitnivå, vi söker alltså dig som är tävlingsinriktad och målmedveten.

Om oss

MäklarOfferter är det starkaste varumärket inom sitt segment i mäklarbranschen. Vi är marknadsledande och erbjuder en produkt som är mycket uppskattad av både mäklare och bostadssäljare. Vi har en mycket stor del av Sveriges mäklare som nöjda kunder och vi lägger stor vikt vid att kunna tillhandahålla högsta möjliga kvalitet på de tjänster vi erbjuder.

Vi sitter i fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad med utsikt över kanalen. Där finns butiker, restauranger samt gym. T-bana: Skanstull eller Gullmarsplan.

Lön

Fast lön + provision.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till cv@maklarofferter.se. Ange "KAM" i ämnesraden.

 


 

Extrajobb / Sommarjobb inom mäklarbranschen

Ansökan för sommarjobb 2022 är nu stängd

Läser du någon högskoleutbildning? Då kan du söka någon av våra sommarjobbsplatser!

Vi söker studenter som söker extrajobb (dagtid) eller sommarjobb under perioden juni - augusti!

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra mäklare. Vi erbjuder ambitiösa ungdomar att göra praktik på ett entreprenöriellt bolag inom mäklarbranschen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som kvalitetsgranskare vilket bland annat innebär att kontakta bostadssäljare över telefon i syfte att kontrollera uppgifter om deras bostadsförsäljningar samt följa upp tidigare försäljningar och samla in statistik samt omdömen om mäklare.

Du som söker

Vi söker efter dig som läser en högskoleutbildning samt är social och har god arbetsmoral och bra betyg.

Det är viktigt att du har god telefonvana och känner dig helt bekväm med att ringa till kunder och tala i telefon under merparten av en arbetsdag.

Du som söker är dessutom driven, stresstålig och lättlärd.

Om oss

MäklarOfferter är det starkaste varumärket inom sitt segment i mäklarbranschen. Vi är marknadsledande och erbjuder en produkt som är mycket uppskattad av både mäklare och bostadssäljare. Vi har en mycket stor del av Sveriges mäklare som nöjda kunder och vi lägger stor vikt vid att kunna tillhandahålla högsta möjliga kvalitet på de tjänster vi erbjuder.

Vi sitter i fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad med utsikt över kanalen. Där finns butiker, restauranger samt gym. T-bana: Skanstull eller Gullmarsplan.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till cv@maklarofferter.se. Ange "Sommarjobb" i ämnesraden.