Winter Fastighetsförmedling

Winter Fastighetsförmedling

Winter Fastighetsförmedling

Första steget i en lyckad bostadsaffär är att välja rätt mäklare. Vi på Winter Fastighetsförmedling har engagemanget, erfarenheterna och personligt intresse för dig som kund- det är vad som driver oss i vårt arbetssätt. Vi har funnits i Skellefteå under lång tid och har kunskap och erfarenhet om hur man ror en lyckad bostadsaffär i land. Välkommen till oss på Winter Fastighetsförmedling för ett förutsättningslöst möte eller för att ställa frågor om utbud och efterfrågan på bostadsmarknaden. Vi är din lokala mäklare i Skellefteå med omnejd.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emma Bodén
Emma Bodén mäklare
Emma Bodén

Jag är en driven och målmedveten person som vill att du som säljare ska bli 100% nöjd med din bostadsaffär. Jag anpassar mig efter dig för att skapa de allra bästa förutsättningarna för ett sånt högt slutpris som möjligt.

Mäklare Fredrik Wikström
Fredrik Wikström mäklare
Fredrik Wikström

Driven och har stor erfarenhet av affärer. Men har även goda kunskaper i byggteknik och juridik.

Mäklare Miranda Nilsson
Miranda Nilsson mäklare
Miranda Nilsson

För mig är det viktigt att möta alla inblandade parter i en affär med absolut bästa tillgänglighet och engagemang för att alla ska känna sig trygga. Ett maximerat slutpris kombinerat med högsta kvalité är målsättningen i varje enskild affär. Med Skandiamäklarnas breda annonsering, spekulantregister samt exklusiva visningsmaterial optimerar vi dina chanser till en lyckad affär.

Mäklare Therese Stjärnesund
Therese Stjärnesund mäklare
Therese Stjärnesund

Jag vill att du som säljare ska vara 100% nöjd med din bostadsaffär och strävar alltid efter att hitta den perfekta köparen som ser möjligheterna till just din bostad. För att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris.

Winter Fastighetsförmedling

Nygatan 32 b
931 32 Skellefteå

skelleftea@winterff.se

070-317 27 42

Är du kontorschef på Winter Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.