Vision Fastighetsmäkleri

Vision Fastighetsmäkleri

Våra mäklare

Mäklare Bodil Melander
Bodil Melander mäklare
Bodil Melander

Jag har ett stort kontaktnät och bred kompetens inom området. Tack vare min professionella approach, gedigna kunskap, goda försäljningsresultat samt enorma engagemang i varje affär har jag många återkommande kunder samt många rekommendationer. Träffar man mig förstår man att jag älskar mitt arbete och har mycket yrkesstolthet. Mitt mål i varje enskild affär är att överträffa både köparens och...

Mäklare Erik Lundkvist
Erik Lundkvist mäklare
Erik Lundkvist

Efter många år i branschen med erfarenhet från såväl mindre kontor som större kedja har jag valt att arbeta på Vision Fastighetsmäkleri. Här får jag möjlighet att påverka hela säljprocessen från ax till limpa så att alla parter kan känna sig trygga och vara säkra på att få högsta möjliga service. Jag får dessutom möjlighet att jobba i alla stadsdelar även om Vasastan och Kungsholmen, där jag har...

Mäklare Christina C Häggberg
Christina C Häggberg

Christina C Häggberg är mäklare på Vision Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Lars Clevnert
Lars Clevnert

Lars Clevnert är mäklare på Vision Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, villor i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Marcus Pettersson
Marcus Pettersson

Marcus Pettersson är mäklare på Vision Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Rikard Reinedahl
Rikard Reinedahl

Rikard Reinedahl är mäklare på Vision Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Är du kontorschef på Vision Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.