Våningen & Villan Trelleborg

Våningen & Villan Trelleborg

Våningen & Villan Trelleborg

Vi får bostäder sålda i Trelleborg.
Våningen & Villan har slagit upp kontor i palmernas stad; Trelleborg! Efter att framgångsrikt ha öppnat upp på Näset, i Helsingborg, Lund och Svedala breddar vi det skånska utbudet även längs med sydkusten.

Trelleborg är en stad med anor, ända tillbaka till järnåldern, och med det en av Skånes äldsta städer. Det sätter en särskild prägel på stadsbilden och bostadshusen som ryms däri. Vi har länge mäklat i området och nu vet vi att staden är redo för Våningen & Villan.

I Trelleborg har vi erfarna skånemäklare som gärna förmedlar både våningar och villor. De kan sin stad och dess omgivning. När du väljer att sälja, köpa eller värdera din bostad med oss kan du vara säker på att affären sköts professionellt och backas upp av alla våra resurser, från över 80 mäklares kompetens och nätverk till kundcenter och vår egen in-house marknadsavdelning.


Du väljer – vi säljer!
Vi gillar mervärden och låter alltid två sådana ingå i din bostadsaffär. Det fina är att det är du själv som väljer vilka som ska ingå! Låt oss ta hand om flyttstädningen till exempel. Välj att visa upp din bostads romantiska sidor med kvällsbilder eller nå rätt köpare med målgruppsanpassade annonser. Rusta hemmet för visning med homestyling eller maximera räckvidden online med Digital Deluxe. Du väljer, vi säljer!

Din lokala mäklare i Trelleborg.
Vi kan Trelleborg med Sjövik, Väster Jär, Flinthög, Högalid, Knäckekärr, Prästahejdan, Vannhög, Änghög, Granlunda, Trelleborgs Centrum, Akka, Malörten, Pilevall, Hallabacken, Kattebäck, Flaningen, Friheden, Österlid, Fagerängen, Öster Jär, Östra Stranden, Åhus och vidare. Vi får bostäder sålda i hela Trelleborg!
Givetvis förmedlar vi även bostäder på landet och i städer och byar runt om Trelleborg. Anderslöv, Skegrie, Smygehamn, Ystad och Västra Tommarp är några exempel på platser där vi får bostäder sålda.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Linda Ersmark
Linda Ersmark mäklare

Linda Ersmark

Jag har flera års erfarenhet som mäklare. Jag både bor och är uppvuxen i Vellinge kommun, så jag kan mitt område utan och innan. Det viktigaste i mitt arbete som mäklare är att se till att varje kund får en trygg och positiv bostadsaffär. Personligt engagemang, hög service och tillgänglighet är ledord som är viktiga för mig. Min målsättning är att ha helnöjda kunder och det bästa betyget jag kan...

Mäklare Markus Hultman
Markus Hultman mäklare

Markus Hultman

Driven och ambitiös mäklare med bred bakgrund från affärer inom premiumsegmentet. Erfarenheter från internationella kundrelationer och komplexa affärer har gett genuin kunskap som gör att varje unik situation som uppstår i er bostadsaffär hanteras med erfaren och säker hand. Kvalitet och långsiktighet präglar varje steg i försäljningsprocessen.

Mäklare Mathias Blomberg Hading
Mathias Blomberg Hading mäklare

Mathias Blomberg Hading

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 10 år primärt inom premiumsegmentet och lantbruk och besitter därmed en bred kompetens mot både privatmarknaden, men också den kommersiella. Min erfarenhet och professionalitet gör att många av mina kunder är återkommande och uppdrag sker ofta på rekommendation. Jag brinner för att hitta den bästa lösningen för att överträffa både köparens och...

Mäklare Emma Stenkvist
Emma Stenkvist mäklare

Emma Stenkvist

Emma Stenkvist är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor.

Mäklare Lars Bennrup

Lars Bennrup

Lars Bennrup är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor.

Mäklare Mikael Öhlin

Mikael Öhlin

Mikael Öhlin är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Svedala, Trelleborg, Vellinge, Burlöv och Kävlinge.

Våningen & Villan Trelleborg

Strandgatan 6
Trelleborg

info@vaningen.se

0410–35 30 00

Är du kontorschef på Våningen & Villan Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.