Våningen & Villan Stockholm

Våningen & Villan Stockholm

Våningen & Villan Stockholm

Vi får bostäder sålda!
På Våningen & Villans kontor i Stockholm arbetar kompetenta och engagerade mäklare som tillsammans har stor erfarenhet av Stockholmsmarknaden.

Nöjda kunder står överst på listan vilket resulterar i många rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är både lyckad och framgångsrik.

Vi sitter vid Fridhemsplan på Kungsholmen men givetvis begränsar vi oss inte till Kungsholmen. Vi säljer bostadsrätter och villor i hela Stockholm med omnejd. När du köper eller säljer din bostad genom oss får du hjälp av en erfaren mäklare med enorm kunskap till ditt förfogande. Vi vill att din bostadsaffär ska kännas trygg och anpassad efter just dina förutsättningar.

Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet. Du kan t.ex. välja homestyling som tar fram det unika i din bostad eller visa upp din bostad på ett nytt sätt med hjälp av kvällsbilder. Eller varför inte låta oss ta hand om flyttstädningen? Med hjälp av vårt paket Digital Deluxe exponerar du din bostad maximalt. Allt för att du ska få din bostad såld till bästa tänkbara pris samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Du väljer, vi säljer!

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emma Ramberg
Emma Ramberg mäklare

Emma Ramberg

Jag är en kvalitetsmedveten perfektionist som älskar att leverera över förväntan. Jag har jobbat med mäkleri och ledarskap i 16 år och brinner för försäljning, fastigheter och långa kundrelationer. Väljer du mig får du en mäklare som alltid är tillgänglig, har en enorm drivkraft och ett aldrig sinande engagemang.

Mäklare Linnéa Hultgren
Linnéa Hultgren mäklare

Linnéa Hultgren

Linnéa är en fastighetsmäklare med flera år i branschen som genom sin erfarenhet, lokalkännedom och sitt stora personliga engagemang, i kombination med Våningen & Villans moderna framtoning, ökar chanserna till nya rekordförsäljningar. Linnéas genuina intresse för människor, hennes professionalitet och erfarenhet gör henne till en skicklig mäklare som förmedlar trygghet i alla led.

Mäklare Nikki Eklund
Nikki Eklund mäklare

Nikki Eklund

Jag är en driven, noggrann och engagerad mäklare som bringar positiv energi. Ödmjuk och lyhörd, vilket gör att just din bostadsaffär vilar tryggt i mina händer. Att fokus ligger på en bra affär och nöjda kunder märks i resultatet!

Mäklare Rreze Dautaj

Rreze Dautaj

Rreze Dautaj är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Våningen & Villan Stockholm

Igeldammsgatan 14
112 49 Stockholm

info@vaningen.se

08-507 148 00

Är du kontorschef på Våningen & Villan Stockholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.