Våningen & Villan Nyköping

Våningen & Villan Nyköping

Våningen & Villan Nyköping

Vi får bostäder sålda i Nyköping och Oxelösund
Sedan starten 1998 har Våningen & Villan blivit en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö och sydvästra Skåne. När vi valde att expandera utanför Skånes gränser föll valet på Nyköping. Välkommen till Våningen & Villan, din mäklare i Nyköping och Oxelösund!
På vårt Nyköpingskontor arbetar ett professionellt team av erfarna mäklare. Tillsammans har de åtskilliga lyckade försäljningar och bostadsaffärer bakom sig. De kan Nyköping med dess omgivningar och ger allt för att leverera bästa tänkbara bostadsaffär till dig som väljer att anlita oss som mäklare. Du som köper, säljer eller vill värdera din bostad gör det med kunskapen och tryggheten från erfarna Nyköpingsmäklare.

Bland våra mäklare i Nyköping hittar vi kontorschef Daryoush Delfi, som bland annat vunnit titeln ”årets rookie” för sin insatser som mäklare i Nyköping. Margaretha Strömgren har stor erfarenhet av Nyköping med omnejd och många år i branschen. Det har gett ett fantastiskt nätverk som blir till din fördel när du säljer med oss. Vi är säkra på att du som kund kommer att vara i trygga och kompetenta händer när du väljer att anlita oss som mäklarpartner för din bostadsaffär.

Du väljer, vi säljer!
Vi tycker om mervärden och låter alltid två mervärden ingå i din bostadsaffär. Du väljer själv vilka det blir för att din bostadsaffär ska passa just dig och dina förutsättningar. Välj att bredda målgruppen och satsa på tidningsannonser och Digital Deluxe i sociala medier. Eller så kan du välja att flyttstädning och homestyling ska ingå.

Bostadsaffären ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig som säljare. Dessutom vill vi att din bostad ska bli såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Det är möjligt tack vare vår framgångsrika affärsmodell som sätter dig och din bostad i fokus. Vårt mål är att varje bostadsaffär ska bli till den bästa.

Din lokala mäklare i Nyköping
Arnö, Brandholmen, Brandkärr, Bryngelstorp, Dammgruvan, Ekensberg, Fågelbo, Högbrunn, Harg, Hållet, Nöthagen, Blommenhov, Anderslund, Isaksdal, Krikonbacken, Hagalund, Spelhagen, Malmbryggshagen, Oxelösund, Oppeby gård, Påljungshage, Rosenkälla, Stenkulla, Oxbacken, Väster och Öster. Vi förmedlar bostäder, våningar och villor i hela Nyköping med omnejd!


Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Nyköping på 0155–15 00 00 eller maila till nykoping@vaningen.se

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Nyköping och Oxelösund.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Kjellström
Alexander Kjellström mäklare
Alexander Kjellström

Med tydlighet och erfarenhet lotsar jag dig genom din bostadsaffär så att både köpare och säljare känner sig trygga. Det är spännande att få delta i ett så stort steg i livet som en bostadsaffär faktiskt är och jag försöker att vara lyhörd för de olika skiftande behov som detta innebär. Jag har lärt mig att ingen affär är den andra lik.

Mäklare Anna Göthéus
Anna Göthéus mäklare
Anna Göthéus

Jag är positiv och ser alltid möjligheter i varje uppdrag där jag ger fullt engagemang. Mitt uppdrag är att leverera kvalitet och att göra varje affär till den bästa för såväl säljare som köpare. Idag har jag förmånen att jobba med ett unikt upplägg då vi på Våningen & Villan erbjuder 5 mervärden, där bl a styling från professionella stylister från C/O Home kan ingå eller varför inte...

Mäklare Daryoush Delfi
Daryoush Delfi mäklare
Daryoush Delfi

Noggrann, nyfiken och målmedveten är några av mina egenskaper som gör att jag idag kan titulera mig som en av områdets mest anlitade mäklare. Med meriter som årets rookie och årets mest rekommenderade mäklare 2016, så har ni kommit rätt med att anlita en riktigt Nyköpingskille med rötterna i föreningslivet där fotboll har varit prioritering för mig. Att ha mina kunders affärer i fokus är...

Mäklare Margaretha Strömgren
Margaretha Strömgren mäklare
Margaretha Strömgren

Min långa livserfarenhet och personliga utveckling!

Mäklare Marie Robertsson
Marie Robertsson mäklare
Marie Robertsson

När du väljer mig får du en kompetent och påläst mäklare alltid med ett leende på läpparna. Jag jobbar stenhårt för att du som säljaren ska få så bra betalt för din bostad som möjligt.

Mäklare Christine Ankarswärd
Christine Ankarswärd

Christine Ankarswärd är mäklare på Våningen & Villan.

Mäklare Jonna Wintstigen
Jonna Wintstigen

Jonna Wintstigen är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Enstaberga, Jönåker, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena och Ålberga.

Är du kontorschef på Våningen & Villan Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.