Våningen & Villan Norrköping

Våningen & Villan Norrköping

Våningen & Villan Norrköping

På vårt kontor i Norrköping arbetar Arton Rrustemi och Johannes Cakar. De kan sin stad och är duktiga fastighetsmäklare som brinner för kunden och affären.

Tillsammans med Våningen & Villans huvudkontor finns all expertis inom företaget. Vår marknadsavdelning är experter på det senaste inom marknadsföring och får just ditt objekt att sticka ut ur mängden. Vi erbjuder även homestyling.

Du som vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan göra det med tryggheten från lokala, professionella fastighetsmäklare. Våningen & Villan gör det med kvalitet.

Vi får bostäder sålda.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Arton Rrustemi
Arton Rrustemi mäklare
Arton Rrustemi

Energisk fastighetsmäklare med stort kundfokus. Har gedigen bakgrund inom försäljning och gör mitt yttersta för att leverera de satta förväntningarna hos mina kunder. Anlita mig om du vill ha en dedikerad fastighetsmäklare som alltid kör med raka rör!

Mäklare Dino Fikic
Dino Fikic mäklare
Dino Fikic

En lyhörd, driven och påläst mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Vidare jobbar jag alltid på att bygga goda och långvariga kundrelationer. När du anlitar mig som fastighetsmäklare så kan jag garantera dig en trygg resa där du kan luta dig tillbaka, samtidigt som du ständigt blir uppdaterad om läget.

Mäklare Johannes Cakar
Johannes Cakar mäklare
Johannes Cakar

Passion, kundfokus och målmedvetenhet är de egenskaper som kännetecknar mig som fastighetsmäklare. Med ett stort engagemang, i kombination med en vederhäftig försäljningsprocess, kommer din försäljning bli optimal.

Mäklare Patricia Contreras Barraza
Patricia Contreras Barraza

Patricia Contreras Barraza är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Våningen & Villan Norrköping

Drottninggatan 4
602 24 Norrköping

norrkoping@vaningen.se

011–461 00 00

Är du kontorschef på Våningen & Villan Norrköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.