Våningen & Villan Malmö Dockan

Våningen & Villan Malmö Dockan

Våningen & Villan Malmö Dockan

Vi får bostäder sålda!
Våningen & Villan grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö. På våra fyra Malmökontor, huvudkontoret i Slottsstaden, Citykontoret, Dockankontoret och Limhamn-Hyllie, arbetar kompetenta och engagerade mäklare tillsammans med vår administration och marknadsavdelning.

Du väljer, vi säljer!
Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är både lyckad och framgångsrik. Med hjälp av vårt unika koncept fokuserar mäklarna på Dockan på att skräddarsy din bostadsaffär enligt dina önskemål. Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjligaarvode, samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex flyttstädning och homestyling.

Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Vi får bostäder sålda i Malmö och på Dockan säljer vi flest våningar sedan flera år tillbaka. Andra fokusområden är Västra Hamnen, Limhamn, Limhamns Sjöstad och Limhamn Ön.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Edvin Karajkovic
Edvin Karajkovic mäklare
Edvin Karajkovic

Att få hjälpa kunder med en av deras största händelser i livet och samtidigt få dem genuint nöjda är det jag brinner för. När förändringar sker i livet och när bytet av bostad blir aktuellt ska det inte finnas några tvivel eller funderingar som går obesvarade. Det är av stor betydelse för mig att du känner dig trygg och dina behov är för mig av yttersta vikt! Mina ledord för en framgångsrik...

Mäklare Emil Sjöberg
Emil Sjöberg mäklare
Emil Sjöberg

Jag är en engagerad, serviceinriktad och omtänksam mäklare som sätter mina medmänniskor på första plats. Jag som person är väldigt positiv och rak som alltid ser möjligheterna istället för hindrena. Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd!

Mäklare Johan Dahlgren
Johan Dahlgren mäklare
Johan Dahlgren

JOHAN DAHLGREN Driftig och fokuserad lagspelare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen. Franchisetagare med två duktiga mäklare i sitt stall. Vill man ha en ständigt tillgänglig mäklare med passion för sitt yrke är Johan valet. Med rötterna på Näset hanterar han både våningarna i staden och fastigheterna i syd med bravur. Hungrig och målorienterad med...

Mäklare Jonas Birgerdahl
Jonas Birgerdahl mäklare
Jonas Birgerdahl

När ni väljer mig som mäklare, arbetar jag stenhårt så att ni ska få bäst betalt för er bostad! Jag kommer finnas tillgänglig genom hela processen, göra det enkelt för er och anpassa mig efter era behov.

Mäklare Mikaela Malmgren
Mikaela Malmgren mäklare
Mikaela Malmgren

Mikaela Malmgren är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne.

Mäklare Nina Berglund
Nina Berglund mäklare
Nina Berglund

Nina Berglund är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne.

Mäklare Johan Linde
Johan Linde

Johan Linde är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Mäklare Sofi Fridolf
Sofi Fridolf

Sofi Fridolf är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Våningen & Villan Malmö Dockan

Isbergs Gata 8C
211 19 Malmö

info@vaningen.se

040-98 11 77

Är du kontorschef på Våningen & Villan Malmö Dockan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.