Våningen & Villan Malmö City

Våningen & Villan Malmö City

Våningen & Villan Malmö City

Vi får bostäder sålda i Malmö City!
Våningen & Villan grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö. På våra fyra Malmökontor, huvudkontoret i Slottsstaden, Citykontoret, Dockankontoret och nyöppnade Limhamn-Hyllie, arbetar kompetenta och engagerade mäklare tillsammans med vår administration och marknadsavdelning.

På vårt Citykontor, finns områdesspecialiserade fastighetsmäklare med fokus på centrala bostäder i Malmö. Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är både lyckad och framgångsrik. Läs gärna om våra citymäklares personliga rekommendationer här.


Du väljer - vi säljer!
Med hjälp av vårt unika koncept fokuserar mäklarna i City på att skräddarsy din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex flyttstädning och homestyling. Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode, samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Vi får bostäder sålda i Malmö och City är ett av våra fokusområden med stora marknadsdelar på Lugnet, Gamla Väster, Davidshall, Stadsteatern, Drottningtorget, Slussen, Triangeln, S:t Knut, Västra Sorgenfri, Östra Sorgenfri, Nobeltorget, Värnhem, Rörsjöstaden.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Claudia Hamington
Claudia Hamington mäklare

Claudia Hamington

Målmedveten, engagerad och driver varje affär med hög professionalitet och omtanke. Enormt kunnig i förhandlingslägen och tillsammans med ödmjukheten hon besitter kombinerat med hennes driv gör att hon alltid levererar med en kvalitetsstämpel utöver det vanliga. Med detaljerna i fokus och förmågan att skapa en trygghet för både köparen och säljaren gör Claudia till en starkt positionerad...

Mäklare Douglas Bergh
Douglas Bergh mäklare

Douglas Bergh

Jag kommer göra allt för att vi skall nå det absolut högsta priset. Jag är en tävlingsmänniska och jag ger mig inte förens mina säljare är nöjda. Till min hjälp har jag en tjänst som är bredare och mer kvalitativ än vad mina branschkollegor erbjuder.

Mäklare Mathias Blomberg Hading
Mathias Blomberg Hading mäklare

Mathias Blomberg Hading

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 10 år primärt inom premiumsegmentet och lantbruk och besitter därmed en bred kompetens mot både privatmarknaden, men också den kommersiella. Min erfarenhet och professionalitet gör att många av mina kunder är återkommande och uppdrag sker ofta på rekommendation. Jag brinner för att hitta den bästa lösningen för att överträffa både köparens och...

Mäklare Michaela Thulin
Michaela Thulin mäklare

Michaela Thulin

Jag får, efter att ha varit aktiv mäklare sedan 2007, fortfarande den största kicken genom mina kunder och de resultat vi gemensamt når. Att få vara delaktig och navigera i för vad som många är några av deras största privatekonomiska affärer och få nöjda kunder är mitt största yrkesmässiga driv. Du ska anlita mig om du önskar en fastighetsmäklare med stor kunskap inom förmedling och förhandling...

Mäklare Niclas Håkansson
Niclas Håkansson mäklare

Niclas Håkansson

Målmedveten, ambitiös och glad person med ett brinnande engagemang för fastighetsaffärer. I såväl arbetslivet som privatlivet präglas min karaktär av stort ansvarstagande och noggrannhet. Min främsta målsättning är kundnöjdhet i världsklass och att bli kundernas främsta val även i kommande bostadsaffärer.

Mäklare Amira Rosell

Amira Rosell

Amira Rosell är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Canan Dzadzevska

Canan Dzadzevska

Canan Dzadzevska är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Dardan Maloku

Dardan Maloku

Dardan Maloku är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Emelie Henriksson

Emelie Henriksson

Emelie Henriksson är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Växjö.

Mäklare Francine Wind

Francine Wind

Francine Wind är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Fredrik Hagberg

Fredrik Hagberg

Fredrik Hagberg är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Svedala, Trelleborg, Vellinge, Burlöv och Kävlinge.

Mäklare Jenny Hylén

Jenny Hylén

Jenny Hylén är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter.

Mäklare Johan Linde

Johan Linde

Johan Linde är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Klippan, Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Höganäs och Åstorp.

Mäklare Josefin Fagerholm

Josefin Fagerholm

Josefin Fagerholm är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus.

Mäklare Margareta Meijer

Margareta Meijer

Margareta Meijer är mäklare på Våningen & Villan.

Mäklare Maria Dahl

Maria Dahl

Maria Dahl är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Martin Krantz

Martin Krantz

Martin Krantz är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter.

Mäklare Therése Brandell

Therése Brandell

Therése Brandell är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus i Annelöv, Asmundtorp, Glumslöv, Häljarp, Härslöv, Landskrona, Sankt Ibb och Saxtorp.

Våningen & Villan Malmö City

Studentgatan 2
211 38 Malmö

info@vaningen.se

040-98 11 77

Är du kontorschef på Våningen & Villan Malmö City?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.