Våningen & Villan Hyllie

Våningen & Villan Hyllie

Våningen & Villan Hyllie

Vi får bostäder sålda på Limhamn och i Hyllie!
Våningen & Villan grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande mäklarna i Limhamn Malmö. På våra fyra Malmökontor, huvudkontoret i Slottsstaden, Citykontoret, Dockankontoret och nyöppnade Limhamn Hyllie, arbetar kompetenta och engagerade mäklare tillsammans med vår administration och marknadsavdelning.

På vårt Hylliekontor, finns områdesspecialiserade fastighetsmäklare med fokus på bostäder på Limhamn-Hyllie med närliggande områden. Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är både lyckad och framgångsrik.


Du väljer - vi säljer!
Med hjälp av vårt unika koncept fokuserar mäklarna på Limhamn Hyllie på att skräddarsy din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex flyttstädning och homestyling. Du väljer, vi säljer! Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode, samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Fokusområden är Limhamn, Hyllie, Tygelsjö, Klagshamn, Annetorp, Bellevue, Södertorp, Lindeborg, Sibbarp, Djupadal, Rosenvång.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anni Johansson
Anni Johansson mäklare
Anni Johansson

Driven och lyhörd mäklare från Småland som alltid sätter kunden i fokus. Engagemang, service och förtroende är starka ledord och något som genererar i lyckade bostadsaffärer. Anni tar dig tryggt genom hela processen och arbetar på ett strukturerat sätt där fokus ligger i kundnöjdhet. Tillsammans med Våningen & Villans unika tjänst säljer Anni din bostad på bästa vis och till bästa pris!

Mäklare Fredrik Berglund
Fredrik Berglund mäklare
Fredrik Berglund

Innan Fredrik gjorde karriär i fastighetsbranschen nådde han proffsstatus som golfspelare. Vinnarinstinkten tar han med sig in i varje affär och tycker att du som kund ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av mäklare. Med 13 år i branschen har Fredrik hunnit med att vara både kontorschef och säljansvarig. Under tiden har han profilerat sig som en mycket stark mäklare i västra Malmö...

Mäklare Kurosh Salehi
Kurosh Salehi mäklare
Kurosh Salehi

Den avgörande skillnaden! Jag är uppvuxen i Lund och är utbildad i USA & Sverige. Erfarenheten jag fått under dessa år har förberett mig yrkesmässigt till världens bästa yrke. Personligt engagemang är en självklarhet för mig och med min mångåriga säljerfarenhet får du en fokuserad och en förtroendeingivande mäklare. Jag vet att du som kund har höga förväntningar, det har även jag....

Mäklare Malin Schön
Malin Schön mäklare
Malin Schön

Med stor erfarenhet av kundservice stävar jag alltid efter att göra dig som kund nöjd. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom att skräddarsy varje affär för att ta fram en optimal strategi för just din bostad. Med stort engagemang och kundfokus leder jag både säljare och köpare tryggt genom hela processen.

Mäklare Cristina Forsnor Hattenhauer
Cristina Forsnor Hattenhauer mäklare
Cristina Forsnor Hattenhauer

Cristina Forsnor Hattenhauer är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne.

Mäklare Angela Kingberg
Angela Kingberg

Angela Kingberg är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Våningen & Villan Hyllie

Allétorget 13
215 34 Malmö

info@vaningen.se

040-98 11 77

Är du kontorschef på Våningen & Villan Hyllie?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.