Våningen & Villan Helsingborg

Våningen & Villan Helsingborg

Våningen & Villan Helsingborg

Mäklarkontoret i Helsingborg är resultatet av en sammanslagning av två framgångsrika varumärken. Våningen & Villan förvärvade i februari 2017 Helsingborgs mest omtyckta fastighetsmäklare, helsingHouse. Numera bedrivs verksamheten under Våningen & Villans flagg och förenar det bästa från två lokala specialister.

För det är just lokalkännedom, uppbackad av rejäl marknadsföring och en sund affärsmodell som gör skillnad i bostadsaffärer. I Helsingborg arbetar därför erfarna och kunniga mäklare med stora kontaktnät. De kan sin stad och växer med varje försäljning. Om du vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan du tryggt låta Våningen & Villan göra jobbet. Vi får bostäder sålda i Helsingborg


Du väljer - vi säljer!
Våningen & Villan är en av Skånes och Öresunds marknadsledande mäklare. Vi tror att det bland annat beror på de mervärden vi inkluderar i varje bostadsaffär. Utöver självklarheter som kostnadsfri värdering och områdesspecifika mäklare får du som kund alltid välja två mervärden. Flyttstädning och homestyling är två av de mest populära alternativen. Du kan även välja att maximera din räckvidd och välja tidningsannonser och Digital Deluxe.

Vårt unika koncept har gett oss många nöjda kunder som mäklare i Helsingborg, och vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vi vill att du som säljare ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Att vi gör säljprocessen enkel och bekymmersfri ser vi som en självklarhet. Tänk inte på bostadsaffären, den tar vi hand om.


- Din lokala fastighetsmäklare i Helsingborg.
Vi mäklar och förmedlar villor och bostadsrätter i hela Helsingborg med omnejd. Vi känner oss som hemma i alla stadens områden.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Helsingborg. Vi får bostäder sålda!


Kostnadsfri värdering är en självklarhet!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carl Brangmo
Carl Brangmo mäklare

Carl Brangmo

Trygghet och lyhördhet mot kunden kännetecknar Calle. Att arbeta smart och vara ständigt tillgänglig är en självklarhet. Med rötterna i Ängelholm, tidigare erfarenhet inom Bjäremarknaden och nu boende i Sundets pärla gör Calles kännedom om nordvästra Skånes bostadsmarknad bred. Vinnarskallen och tävlingsinsikten är sprungen ur den tidigare ishockeykarriären. Varje försäljning är unik och genom...

Mäklare Jonna Tancred
Jonna Tancred mäklare

Jonna Tancred

Jag har ett otroligt driv och engagemang. Jag strävar alltid efter att få nöjda kunder till följd av bra priser på bostäderna jag förmedlar.

Mäklare Morgan Alerstam
Morgan Alerstam mäklare

Morgan Alerstam

Jag har jobbat som mäklare i 11 år och drivit framgångsrik mäklarfirma i Helsingborg i flera år. Jag vet vad som krävs för att man ska få nöjda kunder och högsta möjliga slutpris för sin bostad!

Mäklare Niklas Nordh
Niklas Nordh mäklare

Niklas Nordh

Väljer ni mig får ni en driven, engagerad mäklare som efter 10 år som fastighetsmäklare fortfarande älskar att gå till jobbet varje dag. Jag brinner för mitt jobb och ser yrket som en livsstil....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Våningen & Villan Helsingborg

Södra Storgatan 8
252 23 Helsingborg

info@vaningen.se

042-450 95 00

Är du kontorschef på Våningen & Villan Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.