Våningen & Villan Höllviken

Våningen & Villan Höllviken

Våningen & Villan Höllviken

Vi får bostäder sålda i Höllviken!
Våningen & Villan har sedan 1998 haft förmånen att få förmedla bostäder på Näset. Från och med 2015 så har vi ökat vår närvaro genom att etablera ett kontor i nybyggda Brf Seaside på Falsterbovägen. De flesta av våra mäklare som agerar i området bor själva här, vilket ger en unik inblick och kunskap.

Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i södra Skåne. Vårt moderna Näsetkontor ligger i hjärtat av Höllviken. Vår affärsmodell är unik och har genom åren gett oss många nöjda och återkommande bostadsköpare och säljare.

Du väljer, vi säljer!
Mäklarna i Höllviken skräddarsyr din bostadsaffär med hjälp av vårt unika koncept där du själv är med och påverkar innehållet. Det ingår alltid två mervärden utöver allt traditionellt t.ex flyttstädning och homestyling. Säljprocessen ska vara enkel och ge dig bästa pris för din bostad. Vi brukar säga tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Vi får bostäder sålda på Näset.

Vellinge, Hököpinge, Höllviken, Rängs Sand, Falsterbo, Skanör - här säljer vi villor och våningar. Hela Vellinge kommun är vår arbetsplats.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Linda Ersmark
Linda Ersmark mäklare
Linda Ersmark

Jag har flera års erfarenhet som mäklare. Jag både bor och är uppvuxen i Vellinge kommun, så jag kan mitt område utan och innan. Det viktigaste i mitt arbete som mäklare är att se till att varje kund får en trygg och positiv bostadsaffär. Personligt engagemang, hög service och tillgänglighet är ledord som är viktiga för mig. Min målsättning är att ha helnöjda kunder och det bästa betyget jag kan...

Mäklare Malin Schön
Malin Schön mäklare
Malin Schön

Med stor erfarenhet av kundservice stävar jag alltid efter att göra dig som kund nöjd. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom att skräddarsy varje affär för att ta fram en optimal strategi för just din bostad. Med stort engagemang och kundfokus leder jag både säljare och köpare tryggt genom hela processen.

Mäklare Daniel Wigren
Daniel Wigren

Daniel Wigren är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Johan Linde
Johan Linde

Johan Linde är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Mäklare Lars Bennrup
Lars Bennrup

Lars Bennrup är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Skåne.

Våningen & Villan Höllviken

Falsterbovägen 91A
23651 Höllviken

info@vaningen.se

040-98 11 77

Är du kontorschef på Våningen & Villan Höllviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.