URBAN by ESNY

URBAN by ESNY

URBAN by ESNY

DET HÄR ÄR URBAN BY ESNY

Urban by ESNY är ett syskonföretag till Eklund Stockholm New York. När vi startade Urban var det med samma höga ambitionsnivå som hos ESNY, helt enkelt att bli en mäklare utöver det vanliga. Med bästa möjliga service och nytta för våra kunder. Men denna gång med förorten i fokus.

Vi har stor kunskap om bostäder i förorten och vet hur man skapar bra affärer.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anton Flensburg
Anton Flensburg mäklare

Anton Flensburg

Processen och tidsplanen, i dagens marknad, kan variera på grund av att det till viss del kan upplevas vara köparens marknad. Jag går gärna igenom i detalj om hur och varför vi stänger 80% av våra affärer innan en öppen visning.

Mäklare Oskar Fröblom
Oskar Fröblom mäklare

Oskar Fröblom

Oskar Fröblom är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm, Solna, Nacka, Danderyd, Lidingö, Huddinge, Österåker, Värmdö, Haninge, Tyresö, Vaxholm, Nynäshamn, Salem, Botkyrka, Nykvarn, Sundbyberg, Sollentuna, Järfälla, Upplands-Bro, Ekerö, Täby, Vallentuna, Norrtälje, Upplands Väsby, Mark och Nässjö.

Mäklare Jakob Jamieson

Jakob Jamieson

För mig är det en förmån att få jobba som fastighetsmäklare. Det är ett yrke som ger så mycket, mötet med människor, de relationer jag bygger och möjligheten att få hjälpa till. Jag har sedan jag var 15 år gammal arbetat med försäljning och det som driver mig är att alltid hjälpa kunden att hitta rätt. Mitt mål som fastighetsmäklare är att alla mina kunder ska kunna avsluta en affär och känna sig...

Mäklare Adam Keivandarian

Adam Keivandarian

Adam Keivandarian är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö och Södertälje.

Mäklare Azad Daoud

Azad Daoud

Azad Daoud är mäklare på Eklund Stockholm New York och URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Filip Söderlindh

Filip Söderlindh

Filip Söderlindh är mäklare på URBAN by ESNY.

URBAN by ESNY

Grev Turegatan 19
114 46 Stockholm

info@urbanbyesny.se

08-410 959 80

Är du kontorschef på URBAN by ESNY?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.