Unika Hem

Unika Hem

Unika Hem

Unika Hem är ett fastighetsmäkleri sprunget ur perspektivet att det finns något unikt med alla bostäder. Vårt mål är att vara personliga och se varje försäljning ur kundens ögon.

Vi jobbar kontinuerligt för att ligga i framkant med att ha den bästa presentationen av bostäder. Vi är drivna och noggranna för att varje steg i din försäljning ska präglas av kvalitet, trygghet och transparens. Ett arbetssätt som vi vet resulterar i höga/fina försäljningspriser och nöjda kunder.

Alla hem är unika. Bakom varje klyschig, massproducerad bostadsannons gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa? Kanske är det den lite annorlunda planlösningen, kakelugnen, den trevliga grannen, det naturnära läget eller något helt annat.

Vi vill att alla som är intresserade av att köpa din bostad, förstår vad som är unikt med ditt hem.

Vi förstår vikten av att presentera det unika med bostaden genom ett noga genomtänkt bildspråk, personliga stylingar, smart annonsering och en genomgående analys av marknaden. Med hjälp av vårt arbetssätt och vår modell för att presentera bostaden garanterar vi att vi tillsammans uppnår bästa förutsättningar för att hitta rätt köpare, till rätt slutpris.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jonas Hansson
Jonas Hansson mäklare
Jonas Hansson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Victor Wadström
Victor Wadström mäklare
Victor Wadström

Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för...

Unika Hem

Fiskargatan 8
11620 Stockholm

info@unikahem.se

0731503030

Är du kontorschef på Unika Hem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.