Svenskt Mäklarcentrum

Svenskt Mäklarcentrum

Svenskt Mäklarcentrum

Välkommen till oss!
Vi har i mer än 30 år förmedlat bostäder i Stockholm och vet vad som krävs för att du ska bli riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Att sälja eller köpa bostad är ofta den största affären de flesta av oss gör och då krävs det engagemang, energi och kompetens, vilket vi på Mäklarcentrum har gjort oss kända för och som visat sig vara väldigt uppskattat av våra säljare och köpare. Vi är stolta över att många av våra försäljningsuppdrag är baserade på återkommande kunder och rekommendationer.

En förmedling genom Mäklarcentrums fastighetsmäklare inkluderar en heltäckande mäklartjänst där vi utgår från dina behov och önskemål. Eftersom vi valt att fokusera på kvalitet framför kvantitet kan vi lägga vår fulla energi på att skapa de rätta förutsättningarna för just dig.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Rolf Herke
Rolf Herke mäklare
Rolf Herke

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan maj 1981 och startade Mäklarcentrum 1983. Har erfarenhet från totalt ca 2.500 egna försäljningar. Säljer Bostadsrätter och Villor/Radhus inom hela stor Stockholm.

Mäklare Sophie Grönberg
Sophie Grönberg mäklare
Sophie Grönberg

Med flera års erfarenhet från branschen, ett stort engagemang vid varje enskild försäljning samt känsla för vad situationen kräver så arbetar jag för att du som kund ska bli riktigt nöjd med din försäljning. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem utgår jag från vad som är viktigast för dig, för att tillsammans nå framgång.

Svenskt Mäklarcentrum

Grevgatan 48
114 58 Stockholm

info@maklar-centrum.se

08-611 80 20

Är du kontorschef på Svenskt Mäklarcentrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.