Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Vi som arbetar här i Kristianstad är Charlotte Platoff, Sandra Berntsson och Pelle Alvåg. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda Kristianstads främsta mäklartjänst. Vi kan nämligen inte bara mycket om marknadspriser på villor, bostadsrätter, radhus samt bostadsområden och bostadsrättsföreningar utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, natur, mataffärer, kommunikationer och lite till. Vi arbetar med bred marknadsföring med fokus på digitala kanaler och erbjuder vassa fotografer och duktiga stylister och självklart engagerade mäklare!

För oss är varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang. Ett ödmjukt sätt i kombination med rätt attityd tror vi är en förutsättning för en lyckad affär, det ska vara enkelt att vara kund. Varmt välkommen att kontakta oss!

Svenska Mäklarhuset Kristianstad
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Charlotte Platoff
Charlotte Platoff mäklare
Charlotte Platoff

Jag vill att du efter vårt samarbete ska vara så nöjd att du med glädje rekommenderar mig till alla du känner som ska sälja. Dit når vi genom affärsmässighet, tillit och förtroende. Jag är dessutom en erfaren fastighetsmäklare med mina drygt tio år i branschen och kan med min goda lokalkännedom erbjuda bästa tänkbara service åt dig som säljare, dina spekulanter och den slutgiltiga köpare. Bättre...

Mäklare Sandra Berntsson
Mäklarbild saknas
Sandra Berntsson

Sandra Berntsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Hammarhusvägen 16
291 32 Kristianstad

kristianstad@smh.se

0708384196

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Kristianstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.