Svenska Mäklargruppen Sollentuna & Täby

Svenska Mäklargruppen Sollentuna & Täby

Svenska Mäklargruppen Sollentuna & Täby

Svenska Mäklargruppen startade kedjan 1998.

Vi förmedlar bostäder, villor, fritidshus, tomter, skärgårdsfastigheter i Hjälmaren, Mälaren och Östersjön, kommersiella fastigheter, nyproduktion, ombildningar till bostadsrätt och utlandsobjekt.

Samtliga mäklare hos Svenska Mäklargruppen är godkända och registrerade hos Fastighetsmäklarnämnden.

I dag är vi en väletablerad mäklarkedja med 18 kontor, varav tretton kontor i Stockholm, 2 två kontor runt Mälardalen, ett på Ostkusten, ett på Västkusten och en utlandsrörelse i Spanien.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Göran Gustafsson
Göran Gustafsson mäklare
Göran Gustafsson

Att sälja sin bostad är oftast en av livets största och viktigaste affärer. Det är viktigt för mig att dina behov och önskemål styr mitt arbete och att du känner dig säker, trygg och nöjd genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Jonas Wallin
Jonas Wallin mäklare
Jonas Wallin

5 år i Danderyd och över 20 år med kontor i Stockholm City. Hela tiden har Stor-Stockholm varit mitt arbetsfält, utan begränsningar och med avslutade uppdrag i stort sett alla områden. Bostadsrätt, villa eller fritidshus på land eller vatten. Vill du ha en trygg bostadsaffär väljer du mig. Vi ses på ett första möte hemma hos dig för en presentation och genomgång.

Mäklare Agne Hanson
Agne Hanson

Agne Hanson är mäklare på Svenska Mäklargruppen och förmedlar bostadsrätter i Bollstanäs, Bro, Brottby, Erikslund, Gribbylund, Kungsängen, Näsbypark, Runby, Sollentuna, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Fredrik Johansson
Fredrik Johansson

Fredrik Johansson är mäklare på Svenska Mäklargruppen och förmedlar bostadsrätter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Håkan Thorsell
Håkan Thorsell

Håkan Thorsell är mäklare på Svenska Mäklargruppen och förmedlar bostadsrätter i Bollstanäs, Bro, Brottby, Erikslund, Gribbylund, Kungsängen, Näsbypark, Runby, Sollentuna, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Linda Gustafsson
Linda Gustafsson

Linda Gustafsson är mäklare på Svenska Mäklargruppen i Bollstanäs, Bro, Brottby, Erikslund, Gribbylund, Kungsängen, Näsbypark, Runby, Sollentuna, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Mats Gustafsson
Mats Gustafsson

Mats Gustafsson är mäklare på Svenska Mäklargruppen och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Bro, Brottby, Erikslund, Gribbylund, Kungsängen, Näsbypark, Runby, Sollentuna, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Staffan Östergren
Staffan Östergren

Staffan Östergren är mäklare på Svenska Mäklargruppen och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Svenska Mäklargruppen Sollentuna & Täby

Turebergs Allé 11
19164 Sollentuna

infosollentuna@smg.se

08-6380358

Är du kontorschef på Svenska Mäklargruppen Sollentuna & Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.