Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daryoush Delfi
Daryoush Delfi mäklare
Daryoush Delfi

Noggrann, nyfiken och målmedveten är några av mina egenskaper som gör att jag idag kan titulera mig som en av områdets mest anlitade mäklare. Med meriter som årets rookie och årets mest rekommenderade mäklare 2016, så har ni kommit rätt med att anlita en riktigt Nyköpingskille med rötterna i föreningslivet där fotboll har varit prioritering för mig. Att ha mina kunders affärer i fokus är...

Mäklare Amanda Merio
Amanda Merio

Amanda Merio är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm.

Mäklare Anders Levin
Anders Levin

Anders Levin är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Anna Scholander
Anna Scholander

Anna Scholander är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm.

Mäklare Caroline Sjöblom
Caroline Sjöblom

Caroline Sjöblom är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm.

Mäklare Fredrik Viman
Fredrik Viman

Fredrik Viman är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter i Ekhagen, Gärdet, Norra Djurgården, Norra Djurgårdsstaden och Östermalm.

Mäklare Fredrik Wiman
Fredrik Wiman

Fredrik Wiman är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Gabrielle Lundström
Gabrielle Lundström

Gabrielle Lundström är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm.

Mäklare Gülsah Bulduk
Gülsah Bulduk

Gülsah Bulduk är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm.

Mäklare Janne Viinikka
Janne Viinikka

Janne Viinikka är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Jenny Forss
Jenny Forss

Jenny Forss är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby och Viggbyholm.

Mäklare Lars Björkstrand
Lars Björkstrand

Lars Björkstrand är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset).

Mäklare Malin Enlund
Malin Enlund

Malin Enlund är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter i Erikslund, Fullersta, Gribbylund, Huddinge, Länna, Näsbypark, Segeltorp, Skogås, Stuvsta, Trångsund, Täby, Viggbyholm, Vårby och Stockholm.

Mäklare Maria Hägglund
Maria Hägglund

Maria Hägglund är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma, Vänge och Stockholm.

Mäklare Maria Jansson
Maria Jansson

Maria Jansson är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby och Viggbyholm.

Mäklare Mats Karlsson
Mats Karlsson

Mats Karlsson är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm, Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers Styckebruk.

Mäklare Mårten Holm
Mårten Holm

Mårten Holm är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Sandra Hindstam
Sandra Hindstam

Sandra Hindstam är mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset) och förmedlar bostadsrätter, radhus i Adelsö, Drottningholm, Ekerö, Färentuna, Munsö, Skå, Stenhamra, Svartsjö och Stockholm.

Är du kontorschef på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.