Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ann-Christine Säfström
Ann-Christine Säfström mäklare
Ann-Christine Säfström

Jag är väldigt ambitiös och noggrann, har arbetat som mäklare i Umeå ca 30 år Har byggt upp ett rikt nätverk med kunder, många av mina kunder kommer till mig via rekommendationer och jag kommer att hjälpa dig så du skall bli 100% nöjd med mitt arbete och också rekommendera mig. Genom alla mina kundkontakter kommer jag att hitta rätt köpare till ditt hus så att du också skall få högsta möjliga...

Mäklare Julia Ackermann
Julia Ackermann mäklare
Julia Ackermann

Jag vill se till att bostadsaffären blir ditt livs bästa affär. Jag lämnar inget åt slumpen, ligger steget före i varje del av processen och kommer att se till att du är 100% nöjd!

Mäklare Anton Eriksson
Anton Eriksson

Anton Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västerbotten.

Mäklare Emma Bohman
Emma Bohman

Emma Bohman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Västerbotten.

Mäklare Ilona Bergqvist
Ilona Bergqvist

Ilona Bergqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Västerbotten.

Mäklare Jörgen Lundgren
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västerbotten.

Mäklare Kristian Hermansson
Kristian Hermansson

Kristian Hermansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, villor i Västerbotten.

Mäklare Philip Forsman
Philip Forsman

Philip Forsman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västerbotten.

Mäklare Ronald Blomqvist
Ronald Blomqvist

Ronald Blomqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västerbotten.

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Kungsgatan 46
90326 Umeå

sf.umea@svenskfast.se

090-77 86 20

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.