Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Vi är mäklare med koll på läget i Uddevalla!
Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Uddevalla kommun.
Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.
Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Ståhle
Anna Ståhle mäklare
Anna Ståhle

Jag har arbetat med människor i över 20 år och tror mig vara bra på att "ta folk". Jag har lätt för att anpassa mig i olika miljöer. Har ett stort engagemang och bryr mig verkligen om att göra både säljare och köpare nöjda. Som person är jag effektiv, driven, tävlingsinriktad och trevlig.

Mäklare Marika Ström
Marika Ström mäklare
Marika Ström

Mitt namn är Marika Ström och jag har arbetat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla sedan 2009. Att mäkla är något av det bästa jag vet! Det är verkligen något som jag brinner för, och min vilja att alltid prestera på topp gör att jag gärna tar min an utmaningar.

Mäklare Melanie Johansson
Melanie Johansson mäklare
Melanie Johansson

Jag är en tävlingsmänniska och har ett driv att ständigt prestera på topp, vilket gör att jag trivs otroligt bra i yrket. För mig är det viktigt med hög kvalitet, återkoppling och en att vara engagerad mäklare.

Mäklare Sandra Fredeqvist
Sandra Fredeqvist mäklare
Sandra Fredeqvist

Hej! Mitt namn är Sandra Fredeqvist och jag har arbetat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla sedan 2012. Jag har mäklat sedan 2009, då jag blev färdig med min utbildning till fastighetsmäklare samt lantmäteringenjör. Jag älskar mitt jobb och vill att ni som säljare ska ha mitt fulla förtroende och känna er nöja efter avslutad affär.

Mäklare Torbjörn Vernersson
Torbjörn Vernersson mäklare
Torbjörn Vernersson

Mitt namn är Torbjörn Wernersson och jag är både franchisetagare samt fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla. Jag är en jordnära person som säljer och jobbar i huvudsak med villor, bostadsrätter och kommersiella fastigheter samt ny produktion. Jag vill att säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få...

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Kungsgatan 22
45130 Uddevalla

sf.uddevalla@svenskfast.se

0522-391 20

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.