Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Mäklare med koll på läget i Stenungsund, Tjörn och Orust

Vi är fastighetsmäklarna som vågar sticka ut!

Är ni på väg att köpa eller sälja er villa, bostadsrätt eller gård i våra områden Stenungsund, Tjörn och Orust, tveka inte att kontakta oss! Vi finns på flera platser i landet och kan våra områden i detalj. Vi vet vad köparna vill ha och vad ni som säljare ska tänka på inför en försäljning.
Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från hur man hittar köparna ända fram till en riktigt lyckad försäljning.

Vår ambition är att vara den mäklarfirman som, med omtänksamhet, engagemang, nytänkande och affärsmässighet, håller den kvalité som krävs för att just ni ska få en trygg affär med bäst betalt. För oss är det viktigt att informera våra säljare om att man kan uppnå olika resultat beroende på hur man säljer sin bostad.

Vi arbetar med proffsfotografer och drönarfilmare som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Detta leder till att vi når ut till fler spekulanter som kommer på våra visningar. Vår proffsighet och vårt engagemang leder till intressanta slutresultat.
Vi berättar gärna om vår tjänst Läge+ och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel!

Vi tror på öppenhet och att vara er bästa mäklare när ni säljer er bostad med oss.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna-Karin Vernberg
Anna-Karin Vernberg mäklare
Anna-Karin Vernberg

Jag är en tävlingsinriktad tjej med fastighetsintresse som efter många år inom hotell- och utbildningsbranschen valde att göra det roligaste som finns, förmedla hem! Nu har jag sedan ett par år, världens bästa jobb där jag får kombinera all det som jag tycker är roligast! Rådgivning och att få ihop affärer där köpare och säljare känner sig nöjda. Jag började på Fastighetsbyrån och lärde mig en...

Mäklare Anne Kylemark
Anne Kylemark mäklare
Anne Kylemark

Jag är driven, målinriktad och kunnig som mäklare. Min ambition är att alla mina kunder ska vara helnöjda när affären är avslutad och att du som säljare inte bara ska ha fått maximalt betalt utan också ha en trygg försäljning i ryggen.

Mäklare Helén Roth
Helén Roth mäklare
Helén Roth

Mig och Svensk Fastighetsförmedling ska man anlita om man vill ha hjälp med en Trygg affär och få Bäst betalt!

Mäklare Sonja Hansson
Sonja Hansson mäklare
Sonja Hansson

Jag har arbetat hos Svensk fastighetsförmedling sedan 2001. Först som assistent och från 2008 som fastighetsmäklare. Det är fantastiskt att få följa en säljares resa till en lyckad försäljning och förverkliga en köpares drömmar om ett nytt boende. Med stort engagemang, kunskap och erfarenhet hjälper jag er genom det som kan vara er största och viktigaste affär. Välkommen att kontakta mig så...

Mäklare Carina Lundblad
Carina Lundblad

Carina Lundblad är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Elin Grönberg
Elin Grönberg

Elin Grönberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Kållered, Lindome och Mölndal.

Mäklare Maria Åhlin
Maria Åhlin

Maria Åhlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Västra Götaland.

Mäklare Stephanie Wehage
Stephanie Wehage

Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Strandvägen 12
44422 Stenungsund

sf.stenungsund@svenskfast.se

0303-814 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.