Svensk Fastighetsförmedling Skara

Svensk Fastighetsförmedling Skara

Svensk Fastighetsförmedling Skara

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Leif Börjeson
Leif Börjeson mäklare
Leif Börjeson

Egentligen tycker jag det finns ett givet svar på den frågan. - Hur vill jag själv bli bemött? - Hur tänker jag själv? -Vem anlitar jag i viktiga beslut och affärer? Om jag omsätter dessa frågor till hur jag själv lyckats som mäklare i mer än 25 års tid på olika marknader så blir svaret rätt så enkelt! - Söker du en fastighetsmäklare som verkligen lyssnar på dina frågor, behov och önskemål?...

Mäklare Anna Haraldsson Wallin
Anna Haraldsson Wallin

Anna Haraldsson Wallin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Västra Götaland.

Mäklare Carin Dolfsdotter-Paulsson
Carin Dolfsdotter-Paulsson

Carin Dolfsdotter-Paulsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Stefan Andersson
Stefan Andersson

Stefan Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland, Billinge, Eslöv, Flyinge, Harlösa, Hurva, Löberöd, Marieholm, Stehag och Stockamöllan.

Mäklare Stefan Larson
Stefan Larson

Stefan Larson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Götene, Hällekis, Järpås, Kvänum, Källby, Larv, Lidköping, Lundsbrunn, Stora Levene, Tråvad, Tun, Vara, Vedum och Vinninga.

Mäklare Victor Andersson
Victor Andersson

Victor Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Axvall, Järpås, Lidköping, Skara, Tun, Varnhem och Vinninga.

Svensk Fastighetsförmedling Skara

Marumsgatan 18
53232 Skara

sf.skara@svenskfast.se

0511-130 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Skara?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.