Svensk Fastighetsförmedling Orust

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Mäklare med koll på läget i Stenungsund, Tjörn och Orust

Vi är fastighetsmäklarna som vågar sticka ut!

Är ni på väg att köpa eller sälja er villa, bostadsrätt eller gård i våra områden Stenungsund, Tjörn och Orust, tveka inte att kontakta oss! Vi finns på flera platser i landet och kan våra områden i detalj. Vi vet vad köparna vill ha och vad ni som säljare ska tänka på inför en försäljning.
Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från hur man hittar köparna ända fram till en riktigt lyckad försäljning.

Vår ambition är att vara den mäklarfirman som, med omtänksamhet, engagemang, nytänkande och affärsmässighet, håller den kvalité som krävs för att just ni ska få en trygg affär med bäst betalt. För oss är det viktigt att informera våra säljare om att man kan uppnå olika resultat beroende på hur man säljer sin bostad.

Vi arbetar med proffsfotografer och drönarfilmare som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Detta leder till att vi når ut till fler spekulanter som kommer på våra visningar. Vår proffsighet och vårt engagemang leder till intressanta slutresultat.
Vi berättar gärna om vår tjänst Läge+ och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel!

Vi tror på öppenhet och att vara er bästa mäklare när ni säljer er bostad med oss.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anne Kylemark
Anne Kylemark mäklare

Anne Kylemark

Jag är driven, målinriktad och kunnig som mäklare. Min ambition är att alla mina kunder ska vara helnöjda när affären är avslutad och att du som säljare inte bara ska ha fått maximalt betalt utan också ha en trygg försäljning i ryggen.

Mäklare Helén Roth
Helén Roth mäklare

Helén Roth

Mig och Svensk Fastighetsförmedling ska man anlita om man vill ha hjälp med en Trygg affär och få Bäst betalt!

Mäklare Lars Åke Johannesson
Lars Åke Johannesson mäklare

Lars Åke Johannesson

Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen med utgångspunkt från din situation och din bostad, oavsett vilken marknad som råder. Mitt fokus är att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär, men också bäst betalt. Målsättningen är självfallet att ni som säljare och som köpare med förtroende vill rekommendera mig vidare...

Mäklare Sonja Hansson
Sonja Hansson mäklare

Sonja Hansson

Jag har arbetat hos Svensk fastighetsförmedling sedan 2001. Först som assistent och från 2008 som fastighetsmäklare. Det är fantastiskt att få följa en säljares resa till en lyckad försäljning och förverkliga en köpares drömmar om ett nytt boende. Med stort engagemang, kunskap och erfarenhet hjälper jag er genom det som kan vara er största och viktigaste affär. Välkommen att kontakta mig så...

Mäklare Carina Lundblad

Carina Lundblad

Carina Lundblad är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor.

Mäklare Maria Åhlin

Maria Åhlin

Maria Åhlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stenungsund, Tjörn och Orust.

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Norra Strandvägen 5
47334 Henån

sf.orust@svenskfast.se

0304-328 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Orust?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.