Svensk Fastighetsförmedling Orust

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Mäklare med koll på Orust

Vi är fastighetsmäklarna som vågar sticka ut!

Är ni på väg att köpa eller sälja er villa, bostadsrätt eller gård på Orust, tveka inte att kontakta oss! Vi finns på flera platser i landet och kan våra områden i detalj. Vi vet vad köparna vill ha och vad ni som säljare ska tänka på inför en försäljning.
Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från hur man hittar köparna ända fram till en riktigt lyckad försäljning.

Vår ambition är att vara den mäklarfirman som, med omtänksamhet, engagemang, nytänkande och affärsmässighet, håller den kvalité som krävs för att just ni ska få en trygg affär med bäst betalt. För oss är det viktigt att informera våra säljare om att man kan uppnå olika resultat beroende på hur man säljer sin bostad.

Vi arbetar med proffsfotografer och drönarfilmare som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Detta leder till att vi når ut till fler spekulanter som kommer på våra visningar. Vår proffsighet och vårt engagemang leder till intressanta slutresultat.
Vi berättar gärna om vår tjänst Läge+ och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel!

Vi tror på öppenhet och att vara er bästa mäklare när ni säljer er bostad med oss.

Våra mäklare

Mäklare Helén Roth
Helén Roth mäklare
Helén Roth

Mig och Svensk Fastighetsförmedling ska man anlita om man vill ha hjälp med en Trygg affär och få Bäst betalt!

Mäklare Sonja Hansson
Sonja Hansson mäklare
Sonja Hansson

Jag har arbetat hos Svensk fastighetsförmedling sedan 2001. Först som assistent och från 2008 som fastighetsmäklare. Det är fantastiskt att få följa en säljares resa till en lyckad försäljning och förverkliga en köpares drömmar om ett nytt boende. Med stort engagemang, kunskap och erfarenhet hjälper jag er genom det som kan vara er största och viktigaste affär. Välkommen att kontakta mig så...

Mäklare Carina Lundblad
Carina Lundblad

Carina Lundblad är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Maria Åhlin
Maria Åhlin

Maria Åhlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Västra Götaland.

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Norra Strandvägen 5
47334 Henån

sf.orust@svenskfast.se

0304-328 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Orust?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.