Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling är ett kontor beläget på Storgatan 11 mitt i centrala Gällivare. Ljus och fin lokal med bästa skyltläge på trafikerad bil- samt gågata.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Sanna Pohjanen
Sanna Pohjanen mäklare
Sanna Pohjanen

Min ambition är att du som säljare ska få en trygg affär med hög kvalité och bästa möjliga slutpris. Jag drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Mäklare Taina Helme
Taina Helme mäklare
Taina Helme

Jag vill att du ska känna dig trygg från första mötet till uppföljningen efter avslutad affär. Genom mitt engagemang och de verktyg jag har tillgång till på Svensk Fastighetsförmedling strävar jag efter att du som säljare ska få en trygg affär och bäst betalt.

Mäklare Andreas Aspholme
Andreas Aspholme

Andreas Aspholme är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gammelstad, Luleå, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Daniel Johansson
Daniel Johansson

Daniel Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gammelstad, Luleå, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Daniel Larsson
Daniel Larsson

Daniel Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gammelstad, Luleå, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Emma Holm
Emma Holm

Emma Holm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gammelstad, Luleå, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Louise Palovaara
Louise Palovaara

Louise Palovaara är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gammelstad, Luleå, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Sara Sandberg
Sara Sandberg

Sara Sandberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gammelstad, Luleå, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Storgatan 11
97231 Gällivare

sf.gallivare@svenskfast.se

0970-158 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Luleå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.