Svensk Fastighetsförmedling Leksand & Rättvik

Svensk Fastighetsförmedling Leksand & Rättvik

Svensk Fastighetsförmedling Leksand & Rättvik

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare!

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner.

I Leksand/Rättvik har vi vårt kontor i Leksand på Norsgatan 23E.

Här jobbar dina lokala bostadsexperter Jens, Emelie, Åsa och Ammi!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ammi Troive
Ammi Troive mäklare
Ammi Troive

Jag har jobbat som mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling sedan 2012. Dessförinnan arbetade jag hos Valins Fastighetsbyrå, först som assistent och efter några års utbildning som mäklare. Det var ett lyft för mig att komma till Svensk Fastighetsförmedling och få tillgång till en stor mäklarkedjas resurser, stora kundbank och kollegor i hela Sverige. Mötet med människor och att få hjälpa...

Mäklare Emelie Börjes Björklund
Emelie Börjes Björklund mäklare
Emelie Börjes Björklund

Vi är nummer 1 i Leksand. Tack vare våra kunders fina rekommendationer och vår passion för din bostadsaffär är vi de som säljer flest villor och lägenheter i Leksand, år efter år.

Mäklare Jens Berggren
Jens Berggren mäklare
Jens Berggren

Jens Berggren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Dalarna.

Mäklare Åsa Danielsson
Åsa Danielsson

Åsa Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Svensk Fastighetsförmedling Leksand & Rättvik

Norsgatan 23 E
79330 Leksand

sf.leksand@svenskfast.se

0247-155 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Leksand & Rättvik?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.