Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Vi är mäklare med koll på läget i Kristinehamn och Storfors!

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är Certifierade för nyproduktion.

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Kristinehamn och Storfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jenny Häggström
Jenny Häggström mäklare
Jenny Häggström

Jag är en driven och engagerad mäklare som gör mitt yttersta för att du som både säljer samt köper via mig ska vara nöjd med slutresultatet. Jag är den personliga mäklaren som ser och tar hänsyn till just dina behov. Jag är trevlig och sympatisk som mäklare och jag håller stenhårt på att ärlighet varar längst och vill vägleda och ge er råd för att vi ska nå det bästa beslutet för just er.

Mäklare Andreas Persson
Andreas Persson

Andreas Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björneborg, Kristinehamn, Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Git Bengtzing
Git Bengtzing

Git Bengtzing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björneborg, Kristinehamn, Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Johan Tjernström
Johan Tjernström

Johan Tjernström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björneborg, Kristinehamn, Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Jonas Carlén
Jonas Carlén

Jonas Carlén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björneborg, Kristinehamn, Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Linda Karas
Linda Karas

Linda Karas är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björneborg och Kristinehamn.

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Kungsgatan 40
68132 Kristinehamn

sf.kristinehamn@svenskfast.se

0550-411011

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.