Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Irna Arvill
Irna Arvill mäklare
Irna Arvill

Jag är en driven och serviceinriktad fastighetsmäklare med ett stort intresse för bostäder och för mig är den sociala kontakten med människor det som ger mig energi i vardagen. Jag har höga krav på mig själv och ser varje bostadsaffär som unik vilket också har speglat sig i mitt resultat. Att ni i slutet av affären ska känna er nöjda, fått bra betalt och haft en smidig försäljning är en...

Mäklare Alexander Midjich
Alexander Midjich

Alexander Midjich är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Elin Taube
Elin Taube

Elin Taube är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Hagby, Halltorp, Kalmar, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Emil Borgemo
Emil Borgemo

Emil Borgemo är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Kalmar, Alstermo, Fröseke, Klavreström, Lenhovda, Norrhult, Sävsjöström, Uppvidinge, Åseda och Älghult.

Mäklare Göran Wallgren
Göran Wallgren

Göran Wallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar radhus, villor i Kalmar.

Mäklare Håkan Hellström
Håkan Hellström

Håkan Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Mäklare Ingemar Florå
Ingemar Florå

Ingemar Florå är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Mäklare Katrin Franander
Katrin Franander

Katrin Franander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Mäklare Madeleine Jonsson
Madeleine Jonsson

Madeleine Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Mats Arnesson
Mats Arnesson

Mats Arnesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Mäklare Per-Henric Olsson
Per-Henric Olsson

Per-Henric Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kalmar.

Mäklare Petter Hellström
Petter Hellström

Petter Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kalmar.

Mäklare Philip Andersson
Philip Andersson

Philip Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Blekinge och Kalmar.

Mäklare Sandra Neumark
Sandra Neumark

Sandra Neumark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus i Blomstermåla, Fliseryd, Hagby, Halltorp, Kalmar, Ljungbyholm, Läckeby, Mönsterås, Påryd, Rockneby, Timmernabben, Trekanten, Vassmolösa, Ålem och Sölvesborg.

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Larmgatan 28
39232 Kalmar

sf.kalmar@svenskfast.se

0480-42 53 30

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.