Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare!

I Hedemora har vi vår bobutik på Åsgatan, där jobbar dina lokala bostadsexperter Maria, Victoria och Ellen! Varmt Välkommen till oss.

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Victoria Ohlsson
Victoria Ohlsson mäklare
Victoria Ohlsson

Vi är en lokal mäklare som sitter på plats på orten. Jag äter lunch och handlar i samma centrum som en köpare kommer att äta lunch och handla i. Jag kan min ort, jag vet var skolorna finns, vilka föreningar man kan vara aktiv i och vet allt man behöver veta om staden man ska bo i.

Mäklare Maria Björkman
Maria Björkman mäklare
Maria Björkman

Maria Björkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Dala-Husby, Garpenberg, Gustafs, Hedemora, Långshyttan, Stjärnsund, Stora Skedvi, Säter och Vikmanshyttan.

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Åsgatan 51, 77631 Hedemora
77430 Hedemora

sf.hedemora@svenskfast.se

0225-53660

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.