Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

Vi hjälper dig till nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. En av våra mäklare är finsktalande, vilket är väldigt uppskattat. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa oss 0175-222 22 eller skicka e-post till sf.hallstavik@svenskfast.se.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Arja Joelsson
Arja Joelsson mäklare
Arja Joelsson

Jag heter Arja Joelsson och har bott i Norrtälje sedan 1994. Innan dess är jag född och uppvuxen i Finland och pratar därför även finska. Sedan 2008 har jag jobbat på Svensk Fastighetsförmedling i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jonas Ericsson
Jonas Ericsson mäklare
Jonas Ericsson

Jag heter Jonas Ericsson och är född och uppvuxen i Norrtälje, Roslagens huvudstad. Jag har stor erfarenhet av att driva fram affärer med det bästa för mina kunder i främsta rummet, efter att ha byggt upp min verksamhet i Singapore under flera år. Det har också gett mig ett brett perspektiv av att bygga långsiktiga relationer. Välkommen!

Mäklare Lars Karlsson
Lars Karlsson mäklare
Lars Karlsson

Jag har arbetat i mer än 25 år på Svensk Fastighetsförmedling! Jag har mycket erfarenhet och hög kompetens att förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus och även nyproduktion. Jag har många nöjda säljare och köpare som återkommer till mig när det är dags att förändra sitt boende igen.

Mäklare Maria Alex
Maria Alex mäklare
Maria Alex

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1991 och tycker fortfarande att det är lika roligt. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga under hela affären och att de är nöjda i slutändan. Jag har kunder som kommit tillbaks efter 20 år och det är alltid lika roligt att få hjälpa dom igen. Jag säljer både villor, fritidshus, bostadsrätter samt att jag är certifierad...

Mäklare Martin Danielsson
Martin Danielsson mäklare
Martin Danielsson

Jag upprättar alltid en individuell försäljningsstrategi för varje kund. Jag jobbar även förutseende och ser till att ev. problem inte uppstår samt tar till vara på möjligheter i ett tidigt skede.

Mäklare Peter Jansson
Peter Jansson mäklare
Peter Jansson

Jag heter Peter Jansson och jobbar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2004. Jag säljer alla typer av bostäder: villor, fritidshus och bostadsrätter. Jag är uppvuxen i Roslagen och är välorienterad i hela kommunen. Svensk Fastighetsförmedling har ett stort kontaktnät av potentiella köpare från hela landet då kedjan är rikstäckande. Mitt fokus i varje uppdrag är att...

Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

Gottstavägen 15
76340 Hallstavik

sf.hallstavik@svenskfast.se

0175-222 22

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.