Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Vi är mäklare med koll på läget i Vellinge kommun, kontakta oss om du vill sälja eller köpa ny bostad.
Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi har vårt kontor i centrala Höllviken på Falsterbovägen 91A. Varmt välkomna att besöka oss i vår bobutik, så bjuder vi på kaffe och berättar mer om bostadsläget och den lokala marknaden.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Karl Fredrik Wahn
Karl Fredrik Wahn mäklare
Karl Fredrik Wahn

Jag är en person som älskar att prestera, skapa trygghet och förhandla. Det finns inte bara en anledning utan hela min försäljningsmetod samt strävan såklart efter att både säljare och köpare kommer känna sig så pass nöjda så de kan tänka sig att rekommendera mig vidare. Samtidigt som man har ett av Sveriges största varumärken Svensk Fastighetsförmedling i ryggen.

Mäklare Patrik Lindén
Patrik Lindén mäklare
Patrik Lindén

Jag har mångårig erfarenhet av bostadsmarknaden i Vellinge kommun där jag har varit verksam inom Svensk Fastighetsförmedling sedan 2008. Påbörjade min mäklarkarriär 2004 och har under alla år förmedlat bostäder i Öresundsregionen. Bor idag i villa med min familj i Höllviken och stormtrivs verkligen här. I min roll som fastighetsmäklare är det mycket stimulerande och belönande att få vara delaktig...

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Falsterbovägen 91
23651 Höllviken

sf.hollviken@svenskfast.se

040-45 77 77

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Höllviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.