Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare!

I Gagnef har vi vår bobutik i Djurås där Amanda, Anna och Lars är dina lokala bostadsexperter.

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Allernäs
Amanda Allernäs mäklare

Amanda Allernäs

Med en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings varumärke i ryggen är jag övertygad om att jag kan erbjuda den bästa tjänsten och därmed den mest lyckade boendeaffären.

Mäklare Karin Liss
Karin Liss mäklare

Karin Liss

Jag ser varje affär som en utmaning att överträffa allas förväntningar. Jag vill att mina säljare skall vara så nöjda med min hjälp genom hela affären så att de är beredda att rekommendera mig till sina vänner och bekanta.

Mäklare Lars Björklund
Lars Björklund mäklare

Lars Björklund

Lars Björklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Vansbro, Gagnef, Borlänge och Leksand.

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Skogsvägen 2
78561 Djurås

sf.gagnef@svenskfast.se

0241-64 53 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.