Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Victor Helgesson
Victor Helgesson mäklare
Victor Helgesson

Söker du en affärsmässig, personligt engagerad och tillgänglig mäklare när du skall sälja din bostad? Dessa egenskaper tillsammans med min hungrighet och målmedvetenhet skapar en bra slutprodukt med höga slutpriser samt en trygghet för både säljare och köpare. Mitt mål är inte att motsvara dina förväntningar, det är att överträffa dem i en av de största affärerna ni gör i ert liv.

Mäklare Lena Svensson
Lena Svensson mäklare
Lena Svensson

Lena Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Göteborg.

Mäklare Caroline Ohlsson
Caroline Ohlsson

Caroline Ohlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lilla Edet, Lödöse, Nygård, Prässebo, Sjuntorp, Trollhättan, Upphärad och Västerlanda.

Mäklare Christian Karlsson
Christian Karlsson

Christian Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Göteborg.

Mäklare Gert Karlsson
Gert Karlsson

Gert Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg.

Mäklare Lena Brissman Janhäll
Lena Brissman Janhäll

Lena Brissman Janhäll är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Göteborg.

Mäklare Magnus Eklöw
Magnus Eklöw

Magnus Eklöw är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg.

Mäklare Martin Barne
Martin Barne

Martin Barne är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg.

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Marconigatan 13
42144 Västra Frölunda

sf.gbgvaster@svenskfast.se

031-69 06 90

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.