Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna!

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna
Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Rosvall Stenman
Amanda Rosvall Stenman mäklare

Amanda Rosvall Stenman

Efter tre års studier på Högskolan i Gävle återvände jag hem till Eskilstuna och fick chansen att starta min karriär som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i livet. Min ambition är att tillsammans med Svensk fastighetsförmedlings framgångsrika försäljningsmetod skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär med...

Mäklare Anna Avhede
Anna Avhede mäklare

Anna Avhede

Att jobba som mäklare är både roligt, givande och inspirerande. Jag är engagerad och lättillgänglig och strävar efter att du som säljare blir supernöjd samt att jag får nöjda köpare till din bostad.

Mäklare Anne Danielsson
Anne Danielsson mäklare

Anne Danielsson

Nöjda kunder är min drivkraft! Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen. Därför är valet av mäklare viktigt för ett bra slutresultat - en trygg affär med bra betalt! Kunnighet, kontinuerlig återkoppling och ett proffsigt bemötande är exempel på egenskaper som tidigare kunder uppskattat hos mig som mäklare.

Mäklare Fanny Bohlin
Fanny Bohlin mäklare

Fanny Bohlin

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i livet och därför är det viktigt för mig att mina kunder känner trygghet i att låta mig guida dem genom affären. Jag lägger med glädje ner mycket tid och hårt arbete för att hjälpa dig nå det bästa möjliga resultatet för just din bostad.

Mäklare Jaana Dahl
Jaana Dahl mäklare

Jaana Dahl

Mitt driv ligger i att göra bra affärer! I varje affär strävar jag efter att alltid hålla en hög servicenivå gentemot mina kunder, säljare som köpare. Mitt mål är att varje affär ska kännas trygg, smidig och framförallt lönsam för dig som anlitar mig! Jag rekommenderar dig starkt att träffa mig i ett personligt möte för att gå igenom det som är den bästa lösningen för just din affär!

Mäklare Niclas Lindgren
Niclas Lindgren mäklare

Niclas Lindgren

Med 11 års erfarenhet av yrket så har jag god kännedom om hur en lyckad bostadsaffär ska gå till.

Mäklare Robert Almgren
Robert Almgren mäklare

Robert Almgren

Att byta bostad är en stor händelse i livet vilket gör valet av mäklare otroligt viktigt. För mig är varje affär unik och därför ser jag mitt engagemang och serviceanda som en avgörande del för att skräddarsy din försäljning. Min drivkraft är att du ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att endast hårt arbete ger...

Mäklare Sara Lindstrand
Sara Lindstrand mäklare

Sara Lindstrand

Det viktigaste för mig i din bostadsaffär är att du ska känna dig trygg, att du får tid och utrymme att hinna förbereda din försäljning i lugn och ro, eller som köpare får titta på din nya bostad både en och två gånger innan du bestämmer dig för att slå till. Jag har goda försäljningsresultat, men stoltast är jag över mina höga kundbetyg och varma fina omdömen från mina kunder. Här kan du läsa...

Mäklare Yvonne Eklund
Yvonne Eklund mäklare

Yvonne Eklund

Driver Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna sedan 2005

Mäklare Richard Eklund

Richard Eklund

Richard Eklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Södermanland, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Mäklare Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Rådhustorget 5 A
63340 Eskilstuna

sf.eskilstuna@svenskfast.se

016-12 59 40

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.