Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare! Tack!

I Borlänge hittar du dina lokala bostadsexperter My, Camilla, Jens, Wilma, Åsa, Anders, Micke och Niklas på Stationsgatan 17.

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner i varje enskild affär, vi brinner för det här! Vi vill leverera en trygg, bekväm affär med bäst resultat.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare My Friman
My Friman mäklare
My Friman

Jag har ett enormt driv och ett extremt stort engagemang. Jag kommer att göra allt för att du som säljare ska vara 100% nöjd med din försäljning! Under försäljningen strävar jag efter att återkoppla snabbt, alltid finnas tillgänglig och att lägga ner massor av tid för att få ut det högsta försäljningspriset för din bostad.

Mäklare Niklas Sandberg
Niklas Sandberg mäklare
Niklas Sandberg

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare! Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det...

Mäklare Wilma Ekström
Wilma Ekström mäklare
Wilma Ekström

Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete. Mitt mål i varje affär är att du som säljare ska vara så nöjd att du kan tänka dig att rekommendera mig vidare!

Mäklare Mikael Björklund
Mikael Björklund mäklare
Mikael Björklund

Mikael Björklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge och Idkerberget.

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Stationsgatan 17
78123 Borlänge

sf.borlange@svenskfast.se

0243-79 44 40

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.