Svensk Fastighetsförmedling Borås

Svensk Fastighetsförmedling Borås

Svensk Fastighetsförmedling Borås

Svensk Fastighetsförmedling i Borås och Bollebygd
I vår bobutik är vi idag fyra medarbetare, tre mäklare och en mäklarassistent. Vi säljer allt från bostadsrätter, fritidshus, villor, tomter samt nyproducerade objekt. Vår bobutik ligger på Österlånggatan 16 i Borås.
Vi har ett stort nätverk med tänkbara spekulanter tack vare lång erfarenhet inom branschen samt god lokalkännedom.
Vårt framgångsrika arbetssätt bygger på att vi i god tid innan en försäljning kan bistå med vår kompetens och erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vi är med i hela processen från början till slut. Våra ledord är nytänkande, engagemang, omtanke, trygghet och affärsmässighet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Forssell
Daniel Forssell mäklare
Daniel Forssell

Mitt mål med varje bostadsaffär är att säljare och köpare ska känna att förväntningarna är både uppfyllda och överträffade, vilket jag försöker förverkliga genom att erbjuda en trygg och flexibel mäklartjänst där jag med noggrannhet, engagemang och struktur ser till att vara lyhörd för de behov du som säljare eller köpare har. Välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur jag kan hjälpa...

Mäklare Frida Celind
Frida Celind mäklare
Frida Celind

Erfaren mäklare med över 10 års kunskap bakom mig i kombination med att jag älskar mitt yrke, där varje affär är unik. Mitt mål är att göra din bostadsaffär till den bästa affären för dig. Jag är inte nöjd innan du som säljare är mer än nöjd. Jag har en bred kunskap och kan hjälpa till vid förmedling utav bostadsrätter, villor, fritidshus, mindre gårdar likväl som tomt och tomtmark.

Mäklare Victoria Reichel
Victoria Reichel mäklare
Victoria Reichel

Mitt genuina intresse för människor, mitt engagemang och min fingertoppskänsla tror jag gör mig framgångsrik som fastighetsmäklare.

Mäklare Jonas Elmgren
Jonas Elmgren

Jonas Elmgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Svensk Fastighetsförmedling Borås

Österlånggatan 16 A
50331 Borås

sf.boras@svenskfast.se

033-20 77 30

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Borås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.