Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Philip Durling
Philip Durling mäklare
Philip Durling

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni ska ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare, det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan, förhoppningsvis till mig. Min ambition som just er mäklare, inför uppdraget att sälja er bostad, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och ert unika läge. Jag vill jobba på det...

Mäklare Aidin Moshiri
Aidin Moshiri

Aidin Moshiri är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Almunge, Björklinge, Bålsta, Bälinge, Håbo, Häggeby, Järlåsa, Knutby, Skokloster, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma, Vänge, Bro, Kungsängen och Upplands-Bro.

Mäklare Dennis Johansson
Dennis Johansson

Dennis Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Eva Katek Karpinski
Eva Katek Karpinski

Eva Katek Karpinski är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bro, Kungsängen, Upplands-Bro, Bålsta, Håbo, Häggeby och Skokloster.

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro

Stockholmsvägen 22
74633 Bålsta

sf.balsta@svenskfast.se

0171-550 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.