Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anton Nilsson
Anton Nilsson mäklare

Anton Nilsson

För mig är det absolut viktigaste att mina kunder blir nöjda med sin bostadsaffär. Mitt mål är att vägen från början till slut är så bekymmersfri som möjligt för dig. Jag ser som din fastighetsmäklare till att vara tillgänglig för frågor och funderingar så ofta som möjligt. Jag föreslår den lösning som är bäst för dig och sätter kundnytta och kundnöjdhet först. Hör gärna av dig!

Mäklare Leif Börjeson
Leif Börjeson mäklare

Leif Börjeson

Egentligen tycker jag det finns ett givet svar på den frågan. - Hur vill jag själv bli bemött? - Hur tänker jag själv? -Vem anlitar jag i viktiga beslut och affärer? Om jag omsätter dessa frågor till hur jag själv lyckats som mäklare i mer än 25 års tid på olika marknader så blir svaret rätt så enkelt! - Söker du en fastighetsmäklare som verkligen lyssnar på dina frågor, behov och önskemål?...

Mäklare Mikaela Thim
Mikaela Thim mäklare

Mikaela Thim

Min drivkraft och utmaning är att göra det lilla extra i varje affär för både säljare och köpare. För mig är det viktigt att vara lyhörd, engagerad och tillgänglig för mina kunder.

Mäklare Nicklas Blomstrand
Nicklas Blomstrand mäklare

Nicklas Blomstrand

Jag är en driven person som värdesätter, tillgänglighet, service samt affärsmässighet gentemot både säljare och köpare. Vill du ha en partner i din livs viktigaste affär som är beredd att göra det lilla extra så välkommen att kontakta mig.

Mäklare Peter Jonsson
Peter Jonsson mäklare

Peter Jonsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Mitt mål är att anstränga mig lite extra för att både du som köpare och säljare skall bli nöjda. Vårt sätt att arbeta under lång tid har gjort att vi är den mäklare i Alingsås som är duktigast på att få bäst betalt Jag ger mig inte...

Mäklare Rasmus Jonsson
Rasmus Jonsson mäklare

Rasmus Jonsson

För mig som fastighetsmäklare är det oerhört viktigt att kunna ge dig som både köpare och säljare en så trygg och smidig affär som möjligt vid en så viktig affär som en bostadsaffär. Eftersom jag är uppvuxen i Alingsås har jag god kännedom om marknaden här. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar.

Mäklare Thomas Thim
Thomas Thim mäklare

Thomas Thim

Ägare av Alingsås- och Vårgårdabutikerna. Bor lite utanför Alingsås i Västra Bodarne och njuter av livet på fjället. Numera en aktiv biodlare vilket jag tycker är både nyttigt och inspirerande att balansera vårt ekosystem.

Mäklare Anders Andreen

Anders Andreen

Anders Andreen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alingsås, Sollebrunn och Vårgårda.

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Kungsgatan 14
44130 Alingsås

sf.alingsas@svenskfast.se

0322-66 87 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.